Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Spd ayakkabı tavsiyesi

@Onur Alp İNAN

Merhaba ben de bu modeli kullanıyorum. Çok yağmurlu havalarda (bisiklette çamurluk da yoksa) alttan su alabildiği doğru. Kal çevresinde kalan kısmı bantla kapatın vb. diyorlar ama ne kadar etkili olur bilemiyorum.

Ayakkabının yanında iç taraftan kal montaj plakasının üzerine yapıştırmak üzere bir etiket geliyor, onu tam düz yapıştırmak lazım. Ben bir tarafta tam düz yapıştıramamıştım, su alan da işte o ayakkabı. Bu sırada ön çamurluk takılı değildi. Sonradan taktım, taktıktan sonra aynı ayarda bir sağanağa henüz denk gelmedim.

Scudo
Merhaba arkadaşlar.. Bu pedal için ayakkabı arıyorum.. hangi ayakkabıyı tavsiye edersiniz...

(link)

Merhaba arkadaşlar.. Bu pedal için ayakkabı arıyorum.. hangi ayakkabıyı tavsiye edersiniz...

(link)
Giriş seviyesi ayakkabı alacaksanız Shimano almanızı tavsiye ederim. Herhangi bir SPD modeli pedallarınıza uyacaktır.

crank brothers iyi seçim.

Merhabalar. Ayakkabıdan yana büyük bir sorunum var 48numara spor ayakkabı giyiyorum ve en az 48.5-49 SPD veya SPD-SL olur farketmez bulamıyorum.

Türkiye'de sadece Nike' in çıkarmış olduğu bir model var harici bulamadım kullanan, gören, duyan varsa bu modeli alabilirim.

(link)

Haricinde geniş kalıplı, rahat olan bir tavsiyeniz varsa memnun olurum.

Bütçe 1000tl civarı.

Teşekkür ederim.

Merhabalar. Ayakkabıdan yana büyük bir sorunum var 48numara spor ayakkabı giyiyorum ve en az 48.5-49 SPD veya SPD-SL olur farketmez bulamıyorum.

Türkiye'de sadece Nike' in çıkarmış olduğu bir model var harici bulamadım kullanan, gören, duyan varsa bu modeli alabilirim.

(link)

Haricinde geniş kalıplı, rahat olan bir tavsiyeniz varsa memnun olurum.

Bütçe 1000tl civarı.

Teşekkür ederim.
Bütçeyi arttırma şansınız varsa eğer House of Bike da 48 numara RC7 nin kırmızı rengi vardı.

• Beğen
Tepkiler: Akbulut
Bütçeyi arttırma şansınız varsa eğer House of Bike da 48 numara RC7 nin kırmızı rengi vardı.
Teşekkür ederim 2600 küsur fiyatı var malesef 😬

İsterseniz yarın mağazaya telefon açıp farklı modeller için stok durumunu sorun. Ellerinde bir sürü model var. Belki başka modelin de 48 numarası bulunur.@Akbulut

• Beğen
@CeRKeZ Evet aslında bana yakın sayılır ugrayabillirim, daha önce gittiğimde pek model yoktu teşekkürler.

@CeRKeZ Shimano 48 büyük ihtimalle 47 numara giyene olacaktır.

• Beğen
@trainspotting35 Evet malesef.. Bike24'te baya büyük numara var hiç alışveriş yapmadım deneyeceğim sanırım pek çarem kalmadı. Güzel NW modelleri var.

Merhaba
gaerne-g-cosmo-mtb-ayakkabisi-beyaz-43-numara
Bu ayakkabı hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?

İlk kez spd ayakkabi alicam arkadaslar. Decathlondaki shimano xc5 nasildir kullanan var mi? Yurtdisi fiyatina bakinca iyi gibi geldi. Ne dersiniz? Kullanan arkadas varsa ozellikle bisiklet disi yurumek nasi konforlu mu?

İlk kez spd ayakkabi alicam arkadaslar. Decathlondaki shimano xc5 nasildir kullanan var mi? Yurtdisi fiyatina bakinca iyi gibi geldi. Ne dersiniz? Kullanan arkadas varsa ozellikle bisiklet disi yurumek nasi konforlu mu?
Ben bisikletpro dan gaerne marka mtb ayakkabisi aldım , hemen hemen tipi aynı , bugünde 60 km yol yaptım ilk defa, yürümede sıkıntı çekmedim kal arada kaldığı için yere teması olmuyor, konfor tabiki olması lazım ama sonuçta bunlar spd ayakkabı normal spor ayakkabısı gibi olmuyor.Alt tabanları sert. Xc5 kullananlar varsa bilgilendirme yapacaktır

• Beğen
Tepkiler: vusalazeroglu
Ben Shimano'nu SH-M065L modelini kullandım, genel olarak MTB ayakkabılarında kaller yükseltilerin arasında kaldığından nispeten daha konforlu bir yürümeye olanak sağlıyorlar. Ben de bu hafta yol ayakkabısına terfi ettim, MTB ayakkabılarının konforu bulunmaz nimetmiş :)

Bu arada boşa çıkan MTB ayakkabılarım markette satışta, dilerseniz göz gezdirebilirsiniz.

• Beğen
Mtb kullanıyorsanız gayet ideal bir model. Rp3 modelini kullanıyorum 3 senedir gayet konforlu bunun fiyatına oranla daha da konforludur.

• Beğen
Ben , (link) kullanıyorum ve gayet memnunum. MTB ayakkabıları ile yolda yürümek kolay. Eğer netten sipariş verecek olursanız,giydiğiniz ayakkabıdan 1 numara büyüğünü söyleyin. Shimano ayakkabıların kalıbı küçük.

Ben , (link) kullanıyorum ve gayet memnunum. MTB ayakkabıları ile yolda yürümek kolay. Eğer netten sipariş verecek olursanız,giydiğiniz ayakkabıdan 1 numara büyüğünü söyleyin. Shimano ayakkabıların kalıbı küçük.
Hay yasa hocam :) sonunda gercek kullanici buldum. Yol bisikletim var ama ozellikle kaba olmayan mtb ayakkabisi istiyorum derken bu cikti karsima. Yurtdisi sitelere baktim decathlonun fiyati iyi gibi kiyaslayinca. Siz de decathlondan mi aldiniz?

Hay yasa hocam :) sonunda gercek kullanici buldum. Yol bisikletim var ama ozellikle kaba olmayan mtb ayakkabisi istiyorum derken bu cikti karsima. Yurtdisi sitelere baktim decathlonun fiyati iyi gibi kiyaslayinca. Siz de decathlondan mi aldiniz?
Yok,ben Metin Bisiklet'ten aldım. Eğer gün içinde devamlı giyeceğim dersen,zaman zaman kaller yere değebiliyor,o da yerdeki yükseltiye göre tabii. Yürüyüş esnasında kal koruyucu da takabilirsin ayakkabının altına.

• Beğen
Geri