Scudo Sports

SPD Ayakkabı

@Gringo1903

Eğer ayağın taraklı değilse 27 al, taraklıysa 43 al.

Scudo
Acaba aşağidaki ayakkabı nasıldır btwin hakkında pek iyi yorumlar yok ama ilk defa spd pedal kullanıcağım için hangi numara alıcağımı bilmediğim için bu ayakkabıyı deme şansım olduğu için bu ayakkabıya yöneldim ama kaliteli mi bilmiyorum
(link)

@Gringo1903

Ayağınızı taraklı değilse ayak numaranız neyse onu alın.
Ayağınızı taraklı ise bir üst numarayı alın.

@Gringo1903 Hocam 43 giyiyorum normal ayakkabi da shimano 43 denedigimde tam oldu o yüzden 44 aldim. Şimdi 44 tam degil ama buyuk bana hafiften. -43 alirsam da uzun yolda ayagim siser rahatsiz eder diye ordaki kullanan gorevliye de sordum o da bi mumara buyuk aldim dedi. O adama guvendim kendim de su an giyiyorum sıkıntı yok.
-Ama 43.5 olsa onu alirdim cunku ayagimdaki buyuk 43 de tam oluyor sıkıyor yani hafif.

@Gringo1903
(link)
Tabloya gore 43

Merhaba,
GIRO teche modeli hakkında bilgisi olan ya da kullanan var mıdır. Başlangıç için düşünüyorum.
(link)

@Runandbike Cırtlı ayakkabı önermem. Boa dial'lı olunca sürerken de ayarlayabiliyorsunuz. Büyük rahatlık...

Arkadaşlar merhaba. Kilitli pedal ayakkabısına geçmek istiyorum. Tavsiyeniz ilk başta alışana kadar uygun bir şey alıp alışıp sonrasında daha iyi bir ayakkabı almak mı olur yoksa almışken en iyisini alarak başlamak mı ? Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Geri