Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

SPD Pedal Düşme sorunu :)

@Scherwin
@Scherwin

m065 ayakkabı-m520pedal(sm sh51 kal var) bu sistemle iki tarafa doğru açılıyor. ama içe dogru açmayı sevmiyorum

Scudo
Spd-sl lere alışmaya çalışırken 2-3 kere düştüm bende :D

ilk spd kullandiginizda bi kere dusun bilerek :) sonrasinda dusecek miyim diye bi korku kalmaz icinizde :D

SPD pedalı alan en az 1 kere düşecek arkadaş :)

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@BatuhanveTunahan

Kal.56.51.jpg

Karşılaştırma yukarıdaki gibi yapılmış. Özetle hiç biri içe doğru açılmıyor (zaten kol'a çarpar ayak), 56 bunun dışında her yönde açılıyor ancak 51 sadece dışa doğru açılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Yetkin ve tanchu
Evet arkadaşlar bugün bu düşme olayını bende yaşadım malesef.
Genellikle sol ayağımı çıkarırdım duracağım zaman bu sefer sağ pedalı çıkardım ve kaldırıma yanaştım
Kas hafızası işte sanki solu çıkarmışçasına hafiften bisikleti yatırdım ve beklenen son gerçekleşti
Sol dizim hafiften kanadı şükürki büyük bir sıkıntı yok sol tarafımda araba olmayışıda benim şansım oldu
Sehir içerisinde özellikle yol spd si gerçekten zorluyor insanı

@Ulaş Çavuşoğlu
@m.klcts
Eyvallah arkadaşlar
Forumda okumuştum tüm spd liler düşüşü tadacaktır diye..:)

• Beğen
@ozgur908 hoş bir çalışmaymış, paylaşıp bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

@Kuzey Ege Size katılıyorum, fazla etken var ve bunlarınhiç biri de kontrolümüz altında değil..

@Deniz A geçmiş olsun

bugün geçtim spd de daha düşmedim

• Beğen
@Serkan Mıstınoğlu Arkasındaki adama güvendi bence soldaki arkadaş gibi tutacağını düşündü. (Kendi sağındaki)

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
zaten içeriye doğru açmaya çalışınca dizim ortadaki kadro demirine çarpıyor acayip ağrıyor sinire denk gelidiğinden. sh56 kal çok iyi bir çözüm , ama ucuz değil meret.

@Serkan Mıstınoğlu
Yanlız bu Track race'de spd + ayak pedala kemer ile sıkıca bağlanıyor. Tutan olmadığı için mecbur düşüyor.

@asibol
Extra kemer kullanıldığına emin misiniz ? Spd bırakma ayarını en sert e getirmek yeterli oluyordur diye düşünüyorum, özellikle look pedallarında bu direnç en üst seviyelere çekilebiliyor ve bu da yeterli olur diye düşünüyorum. Düşme kısmına gelince @trainspotting35 in de dediği gibi start almak için arkasındaki adama güveniyor, düşünce de gülüyor zaten "naaptın hacım sen" diye :)

• Beğen
Tepkiler: amasseia
@Fake Guru
Video'nun 11. Saniyesinde hakem pedaldaki kayışı söküyor. Yani standart spd gibi bir durum yok, sürücünün çıkartabildiği bir sistem değil gibi bu.

Videoyu dikkatli izleyen herkes pedaldaki kemeri görecektir.
Binici değil yardımcı hatası bu.

@Serkan Mıstınoğlu
Düşenin dostu olmazmış. :D
Harici bir katman tarafından ayaklar yine bağlanmış.Her şey daha çok performans için. :)İnsanların bu sporlara olan ilgileri kadar bilim'ede ilgi olsa,teknoloji olarak nerelerde olurduk kim bilir. İmkanları olsa havasız ortamda sürmeyi deneyecekler.:)

Geri