Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Spd pedal panik

Feyyaz Baydar

Aktif Üye
Tepki
54
İsim
Feyyaz Baydar
Bisiklet
Focus
Merhabalar, spd pedal alayim dedim aldim, aldigim gun basima gelmeyen kalmadi. Spd pedali taktim ayakkabiyi giydim bir test sürüşü yapayim dedim yokus asağı inerken onume araba durdu frene bastim durdum bir baktim ayaklabidan pedali cikartamiyorum (meğersem en sert ayardaymış):(:krktm: Sonra yere bir düştüm düşüş o düşüş kafamı vurdum dizimi cok kötü vurdum. Allahtan arkadan gelen arabalar uzerimden gecmedi :hhhhhh: Şimdilik çok şükür alıştım:) Ancak ilk gün aldığıma alacağıma pişman oldum fakat sonradan alışınca işler değişti tabi ;)

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
Scudo
@Y.Feyyaz Almadan önce pedal hakkında araştırma yapsaydınız keşke. :)

Sağlık olsun herşey tecrübe oluyor işte

@Y.Feyyaz ahahahah aynıları başıma geldi ben 45-50 dk ayakkabıyı takmaya uraştım pedala :D siz iyi gene sadece düz yolda gittim alışana kadar artık normal pedaldan farkı kalmadı bnm için ;)

Acısını felan geçtim, çok fena rezil oldum :) Ama düştükten sonra gülmekten yarildim :)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@Y.Feyyaz bende ayağımı pedaldan çıkarıp yere koymuştum sonra ayakkabı yerde kaymıştı sağ ayağım bisiklete kilitli vaziyette sola düşmüştüm tüm sokak koşmuştu bana yardıma ağır reZil olmuştum reİlini geçtim aynakolun 5 yaprağı bacağımı deşmişti :D 3 moruk 5 yarık geziyorum 2 haftadır :(

@Y.Feyyaz ama çok zevkli meret arada annemin mtb yi kaçırıyodum 2 haftadır spd ye alıştım anneminkinin plastik pedallar boş geliyo kaçırmıyorum artık :D

Ahahaha sesli güldüm araba kaçırır gibi bisiklet kacırıyorum diyon ha :D

Hepimizin başına aynı olay gelmiştir :)

Ben spd pedalı ilk aldığımda kampüsün en ücra köşesinde kimse görmeden denedim , baktım bu iş oldu dedim sonra 1 saat tur attım tabi lojmanın önüne geldiğimde durdum düşündüm düşünürken bu arada ayakkabılar hala çıkmamıştı sonra merdivenin basamaklarına kapandım, sonra bir çift ayakkabı bana bakıyordu:p

Teşekkür ederim size de:)

Geri