Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized Allez C2 2014

Timur Ö.

Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar uzun süre MTB kullandıktan sonra yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum ve almışkende düzgün birşey almak istiyorum. Yukarıda belirttiğim gibi Specialized Allez C2 2014 ( (link) ) almayı planlıyorum, tabiki bundan daha iyi bir öneriniz varsa her zaman açığım maksimum çıkabileceğim fiyat 2700 dür. Boyum 1.90cm kilomda 65 ona göre tavsiye ederseniz memnun olurum. Bu arada Ankarada oturduğumdan dolayı aynı kadro boyuna sahip bir bisikleti deneyip internetten sipariş edicem, sıkıntı yaratır derseniz İstanbula gidip almayı deneyebilirim. Teşekkürler

Scudo
Size tavsiyem kadrosu çok iyi, komponentler olabiliecek en giriş seviyesi bir bisiklet almayın, tecrübelisiniz üstelik, ilk defa pedal çevirecek olsanız belki derdim, ama tiagra en kötü sora olsun, salcanonun xrs 030 serisi iyi fiyat performans açısından, ama salcano alır mısınız orasını bilemem, sedona var bence biraz pahalı, krona bakabilirsiniz. Fiyatı nedir, bulunabilirliğini bilmiyorum ama BTWIN in 105 kompenentli karbon kadrolu modeli bence tatmin edici f/p oranına sahip. Umarım bulursunuz istediğinizi.

@Timur Ö.
Merhaba,

İlk bisikletim olarak aldım bunu bende fiyat olarak ve servis vs olarak kesinlikle tavsiye ederim. Salcano vs gibi bisiklet alıp sonra servis servis gezme bence benim specialized seçmemdeki en büyük etkiydi bu.

Specialized C2 bende kullanıyorum ve çok memnunum. Fiyat ve servis olarak bende tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar pek alakasız bir soru olacak ama bu bisikletin kadrosetini bulma şansım nedir?

@Fırat Çetin

Allez modeli olarak AktifPedal da 56 kadro şu var:
(link)

Geri