Scudo Sports

Specialized Allez C2 / Mosso TCA 730

Önce kadro, o yüzden Allez diyorum sonra yavaş yavaş jant seti ve grupset düzeltilir. Tabi yine de son söz sizin.

Scudo
@Volks senin arkadaşının mossosunu gördüm jant falan yapmış o iyiydi öyle yaparsan sende çok mutlu olursun ama alabilirsen mossonun tiagralı karbon olanını al derim ben

@Volks senin arkadaşının mossosunu gördüm jant falan yapmış o iyiydi öyle yaparsan sende çok mutlu olursun ama alabilirsen mossonun tiagralı karbon olanını al derim ben

Bu yaklaşımı burada çok görüyorum. A'mı B'mi diye soruluyor, insanlar A diyor, herkes kendince sebepler belirtiyor. Zaman harcayıp yazı döşeniyor. Tecrübe edenler "Ben kullandım, A şu yönden iyi" vs. diyor. Gelen cevap: "Benim gönlüm B'den yana". Gönülde olan model belliyse, neden sayfalarca yorum soruluyor, anlamak mümkün değil.

Bir önceki modelini kullanıyorum mossonun (772 race 105), grup set full 105 zaten yenisinde 11 li olmuş sadece, size sorun çıkartacak tek yönü jant seti olacaktır kendimden biliyorum 3. yıl olacak bi kaç aya tek değişen parça diyebilirim :harika: yeni bir çember yeterli olacaktır göbekte 105

Diğer bir handikapı ise aslında göreceli bir olay ben sevdim diyebilirim dropbarın kıvrık kısmında alt ve üst boru arasının diğer dropbarlardan daha dar olması

Edit: Birde lastikler önceki modelde rubenaydı şuan markası değişmiş ama yinede çok umutlu olmayın o konuda da, mossoyu seçerseniz şayet ki tavsiye ederim..

@Volks

Mosso'nun kadrosu pek yabana atılacak bir kadro değil. 7005 alu ve 3 kez dipçiklenmiş. Bu kadronun daha sert ve daha esnemez olması demek. Üstelik üzerinde ki set full 105. 2550 TL benim fikrim, bu fiyata diğerlerini düşünmeye bile gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Volks
var mı son bilgiyi verecek olan :)

Al abi mossoyu gitsin abi 105 grupseti yurtdişından alsan vergi falan derken 1400 liraya tekabül eder ki grupset yerine daha uygun fiyatlara buradan kadro alabilirsin. Bu ihtimal de kadrodan memnun kalmama durununda soz konusu. Ama MTB'den geçtiğine göre bir sorun hissedeceğini düşunmüyorum.

@nurimo

evet, hedef o inş Mosso.
Spec i alırsak eğer ortalama 2 liralık masraf yapıcaz gelicek 4 e satıcaz 3 e ..
Zaman gelince, buna upgrade yaparız yada direk satar üstünü alırız, kısmet gerisi..

@Volks Aynen öyle abi allez c2 nin grupseti degistirdin digelim ki claris satisindan geri donusun mossonun kadrosunda donecek miktardan cok daha az olur oradan da bir eksi

Bu bisikleti 5sene kullanacaksanız Allez alın her sene bir yerini geliştirirsiniz. Çünkü şasi dura ace bile kaldıracak kadar başarılı.

Ancak yol bisikletini tanımak istiyorsanız, severseniz karbon diye tutturacaksanız, masraf yapmadan alıp satacağınız mosso daha mantıklı. Jant falan alsanız gene çıkarıp orijinal jantlarıyla satarsınız kaybınız olmaz.

Geri