Scudo Sports

Specialized Allez Elite C2 (2014) vs. B'twin Alur 700

@uguryilmaz144 haklısınız ben de tam olarak böyle düşünüyorum.
aslında bir de alternatiflerimde Sedona 611 var. Claris setli. 1500 TL. Acaba bunu alıp seti mi yükseltsem. Kafam çok karıştı. Bugün halletmek istiyordum bu işi.. :)

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Scudo
@gokean Kaç marka kaç dükkan gezdiniz?, KTM, Lapierre, dediğiniz gibi Sedona, Giant Defy serisi... Seçenek çok
@Auron Sanchez ve ben sanırım en uzun süre araştıranlardanız :)

@Auron Sanchez Aynı cenderede boğulduk :)
Aluminyum candır, karbon gazdır :D (Forum savaşı başlayabilir, amacım o değildir :))

@gokean İnternetten alıcaksın.İnternet stoğu mağazalardan teşhir ürünleri vermiyor.Sıfır kapalı kutuyla depodan yolluyor.

• Beğen
Tepkiler: berktx
@gokean Yaklasik 3 ay okudum, arastirdim, denedim. Alur 700 ve ayni kadroyu kullanan Ultra 700 listemde ilk siradaydilar ama ikisinde de bana uygun kadro yoktu maalesef.
Alur 700 2500TL gibi bir fiyata satiliyorken kacirmayin. Boyunuza uygun kadro varsa tukenmeden almaya bakin.

@Groims

Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Vakit ayırıp cevap verdiniz, akıl verdiniz. :)

Şimdi Karbon kadrolu, tiagra setli Lapierre Sensium 100 buldum. Bütçemin biraz üstünde ancak şu an da Lapierre ile Specialized arasındayım.

Lapierre ile ilgili hiç bilgim yok. Bilgi verebilecek var mı?

Tapatalk kulllanılarak gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Ben olsam coktan Aluru almistim.

@gokean @Auron Sanchez Kullanilan kadro teknolojisi hakkinda cok fikir beyan edemem ama Lapierre ve Specialized kadrolarinin gidona yakin olan egimini begendinizi hissediyorum. Lapierre kullanan insanların memnun olmadığına dair birşey okumadım şu zamana kadar.

Ağız sulandırıyor : (link)

Teşhir ürünü verez diyorsunuz ama ucuz bisikletlerde mesela triban 500 gibi mağzada herkesin içerde rastgeke sürdüpü bisikletleri veriyorlar bazı şubelerde kilitlenişker sürdürmüyorlar ama brandium da benim aldıgım bisiklet biraz hırpalanmıştı yinnede takmadım.

Birde bende alur 700 alcam ama boyum 1.79 bacak boyum 80 di hala ayndır ama medium almak istemiyorum karge boyda seleyi düşürsem en kötü ne rahatsızlık yaşayabilirim direk lare alsammı internetten.

@zubeyr gun 80 bacakla large alırsan zor duruma düşersin kessinlike medium tam sana olacak bi beden

Triban 500 de medium boy bisikletim var küçük geliyor zaten küfretmek istemiyorum ama decathlondakş görevli başka mağzada large boy olmasına eagmn bana bunu zorla aldırdı bide bilgisizdim bana hem bisiklet biraz daha küçük olursa manevra kabiliyetin çok iyi olur demişti sanki offroad yapıcam bisikletle oyüzden bunda korkuyorum medium almaya n iyisi mağzaya gidip denemk olucak heralde

Kusrabakmayın çok yazdım fakat bir sorum saha var zor bırakır derken bisikletten inerken binerken vs. Mi yoksa bisikle üstünde oedallara boyummu yetmez

• Beğen
Tepkiler: Mertkangunes
@zubeyr gun ben 84 85 santim iç bacakla medium boy kullanıyorum boyumuz aynı bacağım biraz uzun kalıyor senin 80le mükemmel oturur bedenine beni dinlemeni tavsiye ederim. gözün kapalı indirim bitmeden alabilirsin

Tamam saolun gerçekten önemli olan indirimin bitmesi deil stoklar bitmesin yeter :D

Acaba triban 500 medium boyla alur 700 medium boy arasındaki farkı göstercek resim veya cm uzunlukları verebilcek varmı ?

Alur 700 un ust kadrosu yukari bombeli ustunde durdugunda anlarsin ne kadar buyuk oldugunu.

Beyler bugün decathlon marmara foruma gittim bitek large bo orda kalmış inanmıcaksınız ama nasıl başardılar anlamadım bisikletin öizik olmayan yerini aradım heryeri çizik ve boyaları kazınmıs bide millete bindirmiyoruz dediler large boy da bana tam olmuştu htta seleyi kaldırınca tam oldu çok üzüldüm getçekten alanıcak olmama haberiniz olsun diye yazıyorum bide dalga geçer gibi en fazla %5 indirim yapabiliriz diyor haberiniz olsun sakın imternetten sipariş vermeyin uğraşırsınız.Bu arada forumun hepsi medium al gözün kapalı dedi ama medium boy küçük 1.75 üstü olanlara ilerde alırsa large almasını tavsiye ediyrum

@zubeyr gun

Önceki mesajlarda birden çok kez ifade edildi, mağaza stoklarıyla internet stokları farklı. İnternetden vereceğiniz sipariş size kapalı kutu olarak hiç açılmamış olarak ulaşır.

galiba anlatamıyorum mağzaya bizzat gidip sordum internet stoğu varmı diye hayır sadece elimizde 1 adet large kaldı ve başkada sipariş vermedik dedi

yani ısrarla sordum başka hiçbir stok larının olmadıkalrını söyldiler

@zubeyr gun dostum decathlonun sitesine gir.Alur 700 sepete ekle ve kac tane alabilecegine bak en son 7 tane kalmisti.Anlatmaya calistigimiz sey adamin soyledigi magazanin deposunda kalmamis olmasi.Internetten siparis verdiginiz zaman 10 gun icerisinde decathlon fabrikasindan sifir bir sekilde bisiklet yolluyor size.

Geri