Scudo Sports

Specialized In var mı?

İnşallah işin rast giderde Çağrı görürüz İzzet'i...
Bu arada Specialized kardeşliğinize içim gidiyor......

Scudo
Ben katılıyorum şu 1 hafta içinde.Yeni bisikletimi alınca fotoğraflarını ekliyicem buraya.Bisikletimi söylemiyim süpriz olsun :).Ama specialized :D.

@zafer sayin

Zafer abi yukarda mesajına teşekkür ettim ya "Sağol ben almıyım" anlamı çıkmaz inşallah...:)
Aslında aranıza en kısa sürede katılmayı istiyorum ama yakın zamanda olmayacak heralde.

• Beğen
Tepkiler: zafer sayin
Arkadaşlar jant setinde bazı değişiklikler yaptık ve 1490gr da ördük bitirdik sonunda şuan İzzeti ayaklandırıyorum yarın sabah fotolarını çeker yollarım... Daha maxlite lastiklerim ve gidonum gelmedi ama olsun :D onlar olunca yeni foto...

Arkadaşlar dayanamadım izzeti çektim bi kaç poz bugünlük bu kadar yarın sabah gündüz ışığı ile çok daha güzel detay fotoları gelicek... İdare edin :) Maxxis Maxxlite310 lar gelince az daha zayiflıycak 200gr kadar :D bide gidon gelicek bi dahaki aya :D

çağrı abi harika bi izzet olmuş bu.hayatımda gördüğüm en şık bisikletlerden biri.artık izzetle bol bol kürsüye çıkarsın ayrıca mavilerin uyumuna bayıldım:) :) bi nazarlık takarsın artık

Hasan tebrikler çok şık bir SpecialİZZET olmuş gelecek olan parçalarda eklenince dahada şık olacak,nazarsız kazasız belasız ,bol pedallı günler.

Olsaydı İyi Olurdu Bee!!
diyenlerdenım..:)

Neee Çağrı abi bizim kulubun giriş yokuşunda Specialized ın fotosunumı çektii !!!!???
Aman tanrım nasıl kaçırırım...

Berkay burası herkese açık sen ayaklandır bisikleti gel katıl...

Geri