Arkadaşlar merhaba. Specialized Sirrus Sport önerir misiniz? Şehir içinde ve turlarda kullanmak istiyorum. 1900 lira civarı bir fiyatla alınırsa uygun mudur?(2016 veya 2017 model)
Aynen sıfır. Sabit maşadan dolayı pişman olur muyum endişesi taşıyorum. Öyle dağ taş gezip deli hareketler yapmam ama kaldırıma çıkması inmesi var bunun.
Hayır kesinlikle sabit maşa alın ben de aynı çekincedeydim bisiklete alıştıktan sonra sabit maşa hiç problem değil diğeri sürekli ağırlık ve sürüşte güç eksikliği demek.
@orcundu , 2011 den beri sirrus elite disk kullaniyorum, yol bisikletim de lapierre ..iki bisikletten de markslardan da cok memnunum.ikisini de alirsaniz pisman olmazsiniz.hem kadro akiciliklari hem de acilari cok iyi.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorun olmaz.Benim sirrus hidrolik disk, yol v fren..her ikisini de sorunsuz kullaniyorum.sadece diskten v frene gecislerde frenaj mesafesinde fark ediyor.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lütfen yardımcı olun. Vites tellerinin kadro altında, biribirinden üzerinde şu şekilde çapraz yapması normal midir, montaj hatası mıdır? Satıcı olması gerekenin bu olduğunu söyledi. Temas ediyorlar.
@ÖnerERKUT Teşekkür ederim. Araştırdım bu vites tellerinin birbiri üzerinde çapraz yapması ve temas etmesi california cross olarak adlandırılıyor ve tel gerginliğini arttırdığı için olumlu bir etkisi varmış.
Merhaba arkadaşlar, bende 2014 model specialized sirrus comp ile aranızdayım.bisikleti izmir aktif pedal bisikletten aldım.bir tek s bedeni kalmıştı onuda aldım .karbon maşa ve v fren istediğim için çokta alternatifim yoktu. yeni modeller hep disk frenli.kargo 1 günde geldi alışverişten memnun kaldım. Halil bey sağolsun çok ilgiliydi hatta kadro size küçük olabilir diye uyardı. Öyle yalan yanlış satmaya çalışmadı. 170 boyundayım tam oldu.kısa bir süre bindim valla mtbden sonra ilaç gibi geldi akıcılık çok iyi gerçekten yormuyor.neyse sizi fotoğraflarıyla baş başa bırakayım.Biraz daha bindikten sonra fikirlerimi paylaşırım.
Arkadaşlar vites kollarında gösterge yok bu modeller böylemi ben mi göremiyorum?