Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized maşa çatladı

güzelim bisikletin dağda kırda bayırda ne iş var allah aşkına.

Scudo
Her şey bi tarafa , firma adına açıklama yapan kişinin bisikletliye ait fotoğrafları yayınlaması ve ''işte sen bu yollardan geçmişsin , aldığımız dedikodulara göre şu yollara da girmişsin'' vb bir diyaloğa girişmesi başlı başına rezalet,önce arazide sürdün diyor sonra da sert bir darbe almış vs. diyor , kısaca biz çamur yapıyoruz, garantisiyle ilgilenmiyoruz diye açıklasan daha net olmaz mı ?

• Beğen
Tepkiler: engin özen
@Fırat Y.

Mağazalarımızda bütün kullanıcılara bisikletlerin kilo sınırlamaları anlatılıyor. Bundan emin olabilirsiniz. Uygun olmayan koşullarda bisikletler satılmıyor. Her ürünün olduğu gibi bisikletlerin de CE sertifika şartları gereği uyması gerektiği dayanıklılık testleri var. Kilo sınırları buna göre belirleniyor.
Aynı bisikletin V-frenli modelinde 120kg üst limit iken disk frenli modelinde 130kg üst limit olabiliyor. Neden çünkü fren mesefesi daha kısa olduğu için daha yüksek emniyet koşullarını yerine getirebiliyor.
Yani kilo limitleri her zaman sağlamlığa değil bisiklet üzerinde ki donanıma göre de belirleniyor.

Siz aşağıda yazdığı üzere bisikleti üretim amacına uygun koşullarda kullanmadığınız taktirde, tasarım aşamasında hesaba katılmayan etkilere maruz kalıp hasar görebilir. Kullanıcı Ferrari ile araziye girince arabanın altı vurdu diye serzenişte bulunmamalı yada bunu uygun şekilde aktararak çözüm yoluna gitmelidir.

Tabiki kaza durumunda her şey kırılabilir. Hiç bir ürün kırılmaz diye satılmıyor.

@İbrahim A.

Mesaj için teşekkür ederim. Konunun son mesajında bir takım güncellemeler yaptım ama ilk meseja ekleyemedim bunları. Kon sayfada yer alan yazımı dikkate almanızı rica ederim.

@kingoffuh

Uygun olmayan firma davranışını savunmak amaçlı söylemiyorum ama konunun tamamını okursanız, önce maşanın daha sonraki süreçte de kadronun tamamen değiştiğini göreceksiniz. Bisikletin sahibi halen Specialized Sirrus bisikletini kullanmaya devam etmekte.

Aktif Pedal bisiklet sanıyorum ki şuan Türkiye'de garanti sürecini en hızlı şekilde işleten ve müşterisini kollayan ilk bir kaç şirketin içerisindedir diye tahmin ediyorum. Hatta ithalatçı firmalar arasında en hızlısı bile olabilir.
O sebeple bu şekilde bir yazı yazmadan önce biraz okuyup anlamak daha doğru olacaktır diye düşüyorum.

@Hasan Çağri

Benim mesajım forum üzerinden mağdur kişiye Emrea'nın verdiği cevap ya da tavra ilişkindi, hatta konunun eski olduğunu mesajı yazdıktan sonra farkettim ama silmeye de gerek görmedim, tavır okuyan bir çok kişiye de hoş görünmemiş anladığımız kadarıyla, şimdi bu Aktif Pedal firmasını karalamak için bir sebep olamaz, belki sadece bir çalışandı,belki şu an çalışmıyor ya da yapılan bir hatadan dönüldü bilemiyorum, zaten marka hususunda pek kimse bir şey söylememiş ama sizin bu firma ya da markaya yönelik aklama heyecanınızdan belki de gözünüze etik görünmüştür, zaten bu hoş olmayan hareketleri atlayıp Aktif Pedal ya da Specialized üzerinden gitmeniz de bunu gösteriyor,Aktif Pedal'ı tebrik edelim o zaman kadrosunu değiştirmiş ama bu yanlış bir muameleyi haklı çıkarır mı ? Sanki sizin okuduğunuzu anlamaktan ziyade, okuduğunuzu anlamak istememe gibi bir probleminiz var ..

@kingoffuh

Yukarıda yazdım uygun olmayan firma davranışını savunmak için yazmıyorum diye. Benim yazdığımda da zaten haklı çıkarmak amaçlı değil. Müşterilere olan yaklaşımın aslında bu şekilde olmadığını belirtmek amaçlı idi.

Eskiden bir çalışan tarafından yapılmış hataların devam etmediğini belirtmeye çalıştım sadece. Yaşanan durumun aslında olmaması gerektiğini ve artık yaşanmadığını da.

Markaya yönelik tavrıma gelince, ben 2002 yılından beri bu markayı kullanıyorum, üstümde dövmesini yaptıracak kadar sevdalısıyım doğru. Ama yanlış olanı yanlış, doğru olana doğru diyecek kadar da açık sözlüyümdür çünkü yaptığım iş bunu gerektiriyor.

Sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: cenktamay
@İbrahim A.

Tekrar merhabalar,

Frenim öyle bir ötmeye başlamıştı ki artık mahallede komşunun 70 model Dodge'u yaklaşınca herkes kimin geldiğini anlıyordu bir de benim geldiğimi.. :)

Geçen hafta müsait olduğum bir gün Aktif Pedal Bakırköy şubesine gittim Taner usta 3,5 saat yardımcı olmak için uğraştı. 4 faklı pabuç, 1 sıfır jant denediler, fren ayaklarını söktüler taktılar, daha bir sürü şey yaptılar 3,5 saat 2 dk durmadan yardımcı olmaya çalıştılar. Taner Ustaya ve mağaza müdürü Bora Beye buradan gayretleri ve yaklaşımları için çok teşekkür ederim.

Sorun tamir, pabuç değişimi ve temizlik ile geçmeyince merkeze mail attılar, ben de merkeze gittim. Merkeze gittiğimde kimseye derdimi tekrar anlatmak zorunda kalmadım. hemen fren ayaklarını set olarak ve sanırım daha üst seviye ile değiştirerek beni 15 dk içinde uğurladılar. Ayrıca burada da kimse bana sorunlu müşteri gibi davranmadı. Merkezde bana yardımcı olan arkadaşların isimlerini sohbet ederken sormayı unutmuşum, kendilerine de ayrıca teşekkür ederim.

Özetle Aktif Pedal ailesine teşekkür ederim :)

Not: belki V fren ayağı zaten uygun fiyatlı çok önemli değil ve zaten garanti kapsamı olduğu için görevleri diyeceksiniz, doğru, ancak daha önce burada problemi paylaştığım için çözümü de paylaşma gereği duydum. ayrıca sunulan hizmet beni mutlu etti.

Geri