Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized p3...

Tayyip.Öztürk

Daimi Üye
Tepki
22
Arkadaşlar yeni bir street kadrosu alıcam. Specialized p3 düşünüyorum. Ama bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. :) Ben bu kadroda 9'lu dişli kullanmak istiyorum. Acaba takılması mümkün mü? Bu resim kafamı karıştırdı doğrusu...
http://www.hizliupload.com/img/cuadromtbs.jpg

Scudo
Eğer 9 lu mtb kaset göbek bulabilirsen kullanabilirsin tabikide.

@EmirhanKarasu

:) Benim sormak istediğim kadro kulağı yok. Aktarıcıyı nasıl takacağım?

Kadro kulağı var fakat resimde takılı değil. Normalde kadroyla birlikte standart olarak gelir. Eğer ikinci el alacaksanız, kulağın olduğundan emin olun çünkü ss olarak kullanacaksanız bile gerdirme için gerekli bir parça.

• Beğen
Tepkiler: Tayyip.Öztürk
@Dj Tayyip_61

Türkiyede ayrı olarak satılmıyor, 2011de sadece kadro getirip satarlarmı bilmiyorum ama bundan önceki senelerde satılmadı.

2. elden alırsan, aldığın kişi sana 2 tip kulakçık göndermeli, birisi single speed kullanım için aktarıcı yeri olmayan kulakçık, biride aktarıcı takmak için olan aktarıcı yeri bulunan kulakçık.

• Beğen
kardesm bayileri var aktif pedalın evinin yakınında varsa yüz yüze konus bi sor bakalım yönlendirirler :D

@Dj Tayyip_61

specialized kadroları disbiritöründen başkası getiremiyor diye biliyorum ben. zaten yurtdışı sitelerine bakarsan specializedi göremezsin, giant ve scott gibi markalarda aynı durumda.

• Beğen
Yurt dışında olan bi arkadaş kendi adına getirse aslında olabilrdi belki. :(

@Dj Tayyip_61

getime hakkı sadece disbiritörde yani Türkiyeye aktif pedaldan başka firma sokamıyoru diye biliyorum.

Evet arkadaşlar başka bir soruyla tekrar karşınızdayım. :D
(link)
Burada kulakcık normal somunlu göbek ile tutturulmuş. Ben QuickRelease ile kullanmak istiyorum(Daha doğrusu elimdeki jant seti öyle). QuickRelease ile kullansam (+) sı (-) si ne olur? Yardımlarınızı bekliyorum. :)

@Dj Tayyip_61

qr ile kullanabilirsin, p serisi kadrolarda 2 tip kulakçık veriyorlar, birisi vitessiz kullanım için gerdirme kulakçığı diğeride vitesli kullanım için olan kulakçık.

@Dj Tayyip_61

izmir parkur bisikletten arkadaşım p1 getirtti tabi bu firmanın istanbulla ayrıca yurtdışı ile bağlantısı var specialized firmasıyla yani . arkadaşın getirtmesi 1 ayı geçmişti sanırım p3 kadroda getirtilebilir

Böyle bir kadro bakkala gidilip ekmek almak haricinde kullanılcaksa qr göbek ile kullanmak yanlış olur.Sağlamlık açısından 10mm sokma milli göbeklerle veya bolt göbeklerle kullanmalısın.Vitesli single farketmez her iki modeli var bu tarz göbeklerin.Chain reactionda biraz araştır.

Ben kulakçıktan veya göbekten bahsetmiyorum ama. :) Kulakçıkları yanında veriyorlarmış zaten ama ben o kulakçıkları Quick Release ile kullanabilirmiyim? Onu soruyorum.
http://www.nexternal.com/icycles/images/FSA.jpg

Geri