Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized S-WORKS Tarmac SL6

Scudo
Öncelikle bisikletiniz hayırlı olsun. Böyle güzel bir bisikleti topladığınızdan daha önceden deneyimli ve bilgili olduğunuzu farzederek bir soru sormak istiyorum.

Aynakol göbeğinin ceramic speed oolduğunu yazmışsınız. Deneyimleriniz nasıl seramik olmayan bir göbeğe göre? Bende orta göbeği ve aktarıcıyı seramik ile yükselmek istiyorum ancak nette okuduğum ve izlediğim bazı videolar iyi kimisi çok ufak marjinal farklar yarattığını yazıyor. Malum fiyat olarak ceramic speed pahalı, sizce değer mi almaya?
Öncelikle çok teşekkür ederim. Geç cevap için ayrıca özür.

Ceramic speed göbeğin gerçek manada bişi kattığını en azından benim gibi ftp powerı 240w olan birisi için söyleyemeyeceğim. bizim için gerçekten marjinal kazanımlar. Kadro ile birlikte gelmeseydi gerçek manada alıp kullanmak ona ekstra para vermeyi düşünmezdim. Şimdiye kadar kullandığım bisikletler içinde sadece keşkem var. bu power metre olayını daha önce alsaydım bu kadar bisiklet değişmeseydim diyorum. Gerçekten Junk Mile diye tabir edilen boşa sürüşler yapıyormuşuz aslında.
Paralarımızı vites seti bile değil 105 + power meter'a yatırmak aşırı mantıklı geliyor artık :) Sram etap alasım vardı artık almayacağım garanti. Çünkü kafada düşündüklerin ile power ile sürüş bambaşka :)

İste bende tam bunu diyodum powermetrenin gercekten sürüşe bişeler katacagindan eminim fakat karar veremedigim crank mi yoksa pedal mi ? Hangisine yatirim yapmak daha mantikli acaba ? Hazir konu buraya gelmisken sorayim bari ?

@sinobjk çift taraflı alacaksanız pedal, tek taraflı alacaksanız krank daha iyi bence. Pedal olarak Favero Assioma, krank olarak 1 yıldan fazla kullandığım 4iiii önerebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
@Oğuzhan Y. Su an en yakin oldugum assioma zaten alirsamda cift tarafli alirim ama crankta stage ve quard kafami karistiriyor. 4iiii hic bakmadim. Kasimda ciddi bir indirim olursa assioma yi alabilirim.

İste bende tam bunu diyodum powermetrenin gercekten sürüşe bişeler katacagindan eminim fakat karar veremedigim crank mi yoksa pedal mi ? Hangisine yatirim yapmak daha mantikli acaba ? Hazir konu buraya gelmisken sorayim bari ?
Çok araştırdım. Garmin vektör veya yenisi, hertürlü çok sorunlu. forumlar şikayetlerden geçilmiyor. artı olarak pedalları her daim koruman gerektiği de aşikar. bundan dolayı herhangi bir power pedal düşünmedim.
şimdi gelelim neden fsa powerbox aldın da saydığınmarkalardan birini seçmedin? Sworks'ü aldğım firma bana güzel indirim yaptı. tek sebebi o :) bence çok markaya takilmadan gönlünüzden geçeni alın. arkdaşımda da quark var sram etab'a göbekten takılandan. ikisininde power verileri aynı. yani markalar arası bir fark olduğunu düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: sinobjk
kaska cok para vermiş ve pişman olmuş biri olarak sölüyeyim gerekli sertifikaları almış tüm kask markalarından kask alınabilir. kaska fazla para vermenizi tavsiye etmem kiyafete ve powermetreye harcanması daha mantıklı.
Acaba markası neydi kaskın,öğrenebilir miyiz???

@Yavuz S. kadroyu nerden aldınız paylaşabilirmisiniz ?

Çok araştırdım. Garmin vektör veya yenisi, hertürlü çok sorunlu. forumlar şikayetlerden geçilmiyor. artı olarak pedalları her daim koruman gerektiği de aşikar. bundan dolayı herhangi bir power pedal düşünmedim.
şimdi gelelim neden fsa powerbox aldın da saydığınmarkalardan birini seçmedin? Sworks'ü aldğım firma bana güzel indirim yaptı. tek sebebi o :) bence çok markaya takilmadan gönlünüzden geçeni alın. arkdaşımda da quark var sram etab'a göbekten takılandan. ikisininde power verileri aynı. yani markalar arası bir fark olduğunu düşünmüyorum.
Stages 105 gen3 krank kullanıyorum ve hiç bağlantı kaybı yaşamadım. Pil süresi de oldukça iyi. uygun bir kampanya ile sanırım en avantajlı bu marka ve model.
Bir de markalar arası ufak oynamalara çok takılmamak gerek. Önemli olan size sağladığı veri tutarlı mı, bağlantı kesintisi noktasında problemsiz mi? Ben bu konuda stages'ten memnunum, tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
Geri