Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized Sirrus Elite 1013

deniz erk

Üye
Tepki
3
Bisiklet
Specialized
3 haftalık araştırmalarım sonunda bisikletimi aldım. İlk aklımda mtb bisiklet almak varken foruma okuyarak fikrimi değiştirdim. Bu yüzden öncelikle size teşekkür ederim. :) Bisikletimden çok memnunum, ben de uzun yıllardır bisiklete binmeyenlerdenim, açıkçası harika hissettirdi ilk sürüşüm de.

Bisikletime ilk binişte hemen far sistemimin olmayışını hissettim. Akşamları çok tehlikeli olabiliyor, gündüz bile kullanılabilir. Aynı şekilde kaskım da yoktu ve şimdi kasksız çıkmaya korkuyorum. Yarın satın alıcam. Farkettim ki kask seçimi de en az bisiklet seçimi kadar zor. Keza diğer aksesuarlar da öyle.

Tekrardan herkese teşekkür ederim.

Scudo
Hayırlı olsun, çok güzel bir bisiklet. Keyifli pedallar dilerim.
Akşam sürüşlerinde ön far önemli ama ön fardan daha önemlisi mutlaka arkada kırmızı renkli çakar lamba bulunsun, arkadan gelen araçların sizi erken fark etmeleri açısından. Kask da mutlaka olması gereken bir malzeme. Diğer her şeyi boş verin ama kasksız asla binmeyin. İlk işiniz bir kask ve arka çakar almak olsun, diğer aksesuarları zamanla alırsınız.

Hayırlı olsun. Yaz güzel geçecek sizin için... Kaskı da bisiklet gibi iyi markalardan tercih edin.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın... Fotoğraf da isteriz :)

Teşekkür ederim. Fotoğraflarıda kısa zaman da yükleyeceğim. Az önce Üsküdar-Beykoz-Üsküdar turundan geldim. Çok yoruldum ama çok zevkliydi.

Hayırlı olsun. Bende aynı model var. Oldukça atak bir bisiklet. 2010 trek fx 7.3 modelinden daha seri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. tabii o günden bu yana Trek de kendini geliştirmiş olabilir.
Ben bu konu vesilesiyle şunu sormak istedim. Sirrus elite ile sirrus sport 2013 modelleri arasında karbon maşa farkı haricinde hafiflik, sürüş hızı gibi belirgin farklar var mıdır. Daha uygun fiyatlı olduğu için bir yakınıma almak istiyoruz. Arada 400 tl fiyat farkı bulunmakta.

Geri