Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized Sirrus Elite "15 aldım

@ahmetizmir38 sirrus sport kullanıcısı olarak beni bugüne kadar hiç üzmediğini söylemek isterim. Eğer amacınız uzun turlarsa şahsi fikrim V frenlerin daha iyi olduğu. Düz maşa mı süspansiyonlu bir bisiklet mi tercihinin tamamen kişisel olduğu kanaatindeyim.

• Beğen
Tepkiler: ahmetizmir38
Scudo
@kakoğlu Valla ne yalan söyleyeyim hiçbirini beğenmedim. fiyatlara bakıyorum, üstündeki aksamlara bakıyorum abes olmuş. Hele trek toruney falan koymuş yuh dedim.
Bence o paralara;

merida crossway urban 100
sedona 420(sizdekiler altus set verirken bunda deoreye muadil set var)
biraz daha çıkabilirseniz merida speeder 200

daha iyi bisikletler.

teşekkürler ama ben amörtisörlü bisiklet istemiyorum urban 100 iyi ama amörtisör var çıkabileceğim limit 1700

@Özgün özür dilerim CROSSWAY URBAN 100 amörtüsörlü değilmiş

@Özgün zamanınızı çok almayacaksam bu bisikletin diğerlerine göre üztün yanları nedir (ben bu konuda çok acemiyim ve yanlış karar vermek istemiiyorum)

@kakoğlu Aksamı biraz daha iyi, hidrolik disk frenleri var, bana göre kadrosu daha estetik ve kablolar gövde içinden geçiyor ki bu bana göre önemli bir avantaj.

Yanlış karar vermezsiniz, yanlış anlamayın şu piyasada 1700lira bisiklet için pek bir para değil, alacağınız hiçbir bisiklet aman aman olacak modeller değil, o yüzden ufak tefek ince detaylara göre kararınızı verin. Mesela yokuş çıkacaksanız aynakol ruble dişlilerine bakın, fren sistemi ne verilmiş ona bakın. Mesela trek shimanonun en alt serisi set koymuş. Diğerleri en altın bir üstü ama yine vasat, özellikle de paraları için. Sırf adına para veriyorsunuz onlarda. Kablolar kasa üstünden mi içinden mi geçiyor ona bakın. Boyunuza uygun kadro boyu var mı ona bakın. Yoksa şu piyasada 3000 altına "güzel" denebilecek bisiklet yok bence. "Tatminkar" diyebileceğimiz şeyler var. Aksamı sağlam olsun diyorsanız sedona 420 açık ara hepsinden iyi o fiyata. Ama bence genel olarak merida alabilirken sedonaya bakmam ben. ille benim listemden hangisi derseniz sirrus seçerdim.

@Özgün teşekkür ederim, hafta sonu izmirde 2015 model sirrus ve giant escape 2 yi incelem fırsatım oldu escape te ciddi bir indirim vardı fiyat 2200 tlden 1650 liraya düşmüştü 2015 model sirrusa 1500 tl istediler

@kakoğlu Sedona bayilerinde de indirim yaparlar, meridaları bilemiyorum.

@kakoğlu
Sirrus için bahsettiğiniz fiyatı nereden aldınız? Kadro hangi bedendi ? teşekkürler.

Geri