Scudo Sports

Specialized sirrus elite 2013

Scudo
Ben teşekkür ederim.Son turda, yağmurdan sonra havayı görünce dayanamayıp durdum.İyi ki durmuşum :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Müthiş fotoğrafları görüp de beğenmemek mümkün değil. Bende de Sirrus Elite 2012 var ve avatarımda da ufaktan görebilirsiniz. Bu foruma ilk mesajımı yazarken satmaya karar verdiğimi yazacağım aklıma gelmezdi. Ben son zamanlarda Sirrus'un hakkını veremiyorum. Tam bir hız makinesi olması için de gerekli düzenlemeleri yapmıştım üzerinde.
2012 model Kömür rengi M kadro modelin üzerine değiştirdiklerim:
Deore XT M771 Fren Kolları
Deore LX V Fren seti
MAVIC CXP 22 jantlar (32 telli)
Deore XT T780 Ön ve Arka göbekler (Sadece V Fren uyumlu)
Specialized Espoir Sport 700x28C lastikler yeni, en fazla 500 km yol yapmıştır.
Specialized BG Lock Elcikler ve Barendler var üzerinde. Bunları üzerinde satmayı düşünmüyorum. Alacak kişi ile ayrıca pazarlık yapılabilir..
Diğer tüm malzemeler aynı, tertemiz ve kadroda ciddi vuruk yok. Sadece kullanımdan kaynaklı çizikler vs var.

Elimde 3 bisiklet olmasın diye satıyorum. Yanlış anlaşılma olmasın. Kazası veya bir sıkıntı olduğundan değil.. İçim de cız ediyor ya. Şunu yazarken karnım ağrıdı resmen..

İstediğim fiyat 1600 TL. Daha sonra fotoğraflarını da koyacağım.

Herkese iyi sürüşler,

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Sakaoğlu
Evet koydum. Sahibinden.com'a da ilan koydum. İlgilenenler oradan da takip edebilirler.
Teşekkürler.

Bu arada bisikleti sattım. En kısa zamanda avatarı da değiştireyim :)

Hayırlısı olsun :in:

Ben de Brooks B17 Special alarak, muhabbetimizi daha da bir artırdım Sirrus'la :p

http://img194.imageshack.us/img194/4485/q08n.jpg

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Keleş
Ooof Süpermiş! Bu hangi modeli Brooks'un? Zımba renkleri çok güzelmiş. Bisiklet üstünde de fotoğrafı bekleriz.

Ben de 2013 modelini kullanmaktayım ve merak ettiğim bir kaç husus var:
1. Donanım olarak ön aktarıcı Acera, arka Alivio. Günlük kullanım için yükseltmek gereksiz ya da fantazi mi olur? Yoksa bisikletime daha da aşık olmam için ne önerebilirsiniz ? ( bütçe kısıtı yok) :))
2. Jant konusu ise daha kafamı karıştırıyor. Üzerindeki jantların kalitesi ne seviyededir?
3. Donanım yükseltme önceliğinizi nasıl yapardınız?

@fatihbugra
Bence günlük kullanım için yeterli hem de fazlasıyla.Tabi ki daha üst serilerle konfor arttırılabilir.Ama bu size fazlasını vermez.Daha fazla hız için, daha çok çalışmak gerekiyor.Üzerindeki komponent düzgün bakımla uzun süre hizmet verir.Daha üst seriler daha konforlu olmakla beraber ömürleri bu kadar uzun değildir.Jantlar beni kesiyor,zira çok binemiyorum.İlla da donanım yükselteceğim diyorsanız, üzerinde daha çok zaman harcayan birisi benden daha faydalı olacaktır.Ben bu şekliyle de mutluyum açıkçası :)

• Beğen
Tepkiler: fatihbugra
Geri