Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Specialized Sirrus Elite

Scudo
Ses kayiti alamayiz ne yazikki bu hukuki ihlal olur. Bende yazayim facebooktan. Halil beyle benim diyalogum vardir gorusucem kendisiyle size bildiririm gelismeleri.


 
@İzzy2344 teşekkür ederim :)

@TheRock gözünüzden kaçtı galiba, papuç değiştirince ses azalıyor mu diye sormuştum? fren papuçları ve jant bakımı hiç bir zaman garanti kapsamına girmiyor. Ama Fren ayakları bozuksa garantiye girer.

@Asusmune Hamit Ağabey mağaza müdürü yerine garanti işlerinden sorumlu @Hasan Çağri ile iletişime geçseydin ya. Kendisine forum vasıtası ile daha önce de sorular sormuştun ne iş yaptığını biliyorsun. Amacın @TheRock arkadaşımızın üzüm yemesine yardım etmek mi yoksa bağcıyı mı dövmek? Mağazayı aramanın sebebi zaten adamları sıkıştırmaya çalışmak, iyi bir tepki alman ne kadar mümkün? Ben niye gittiğimde adamlar güler yüzlü, yardımsever? Demek ki hırçınlık her zaman doğru yol değil. Diyeceksin ki oradan sürekli alışveriş mi yapıyorsun, hayır, bir bisikletimin bir de barendin faturası var.

Son zamanlarda ne zaman birisi bir problem yaşasa "kardeşim seni mağdur etmişler, sen hakkını savunmazsan, (savunmadan kasıt adamları dünya aleme ifşa etmek, kötülemek, yanlı yorum yapmak) denilip linç kampanyası başlatılmaya çalışıyor. Oysa tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.

Daha önce fren bacağı bozuk olduğu için ön fren takımı değişen benim. Süreci sana da anlatmıştım. Bisikletin fren sesi aldığım ilk günden beri vardı. Adamlar 4 saat boyunca sorunu tespit etmek için uğraştılar. denemedikleri papuç kalmadı. Yeni jant taktılar, en son fren ayaklarını değiştirdiler. Fren ayaklarından birinin ayar tutmadığını fark edip değişim yaptılar. Fren ayakları da sağlam çıksaydı belki de maşayı sökeceklerdi. kimseyi facebook'tan oradan buradan taciz etmeme gerek kalmamıştı, hatta olayın başında fren ötüyor diye bisikletçiye mi gidilir, insan utanır demiştim de yine sen ikna etmiştin gitmem için, utana sıkıla gitmiştim. Adamlar işini yapıyor. Çeşitli sebeplerle Aktif Pedal Bakırköy(kapandı) ve Beşiktaş şubesinin kapısını çok çaldım, adamlar her zaman misafir gibi ağırlayıp her konuda yardımcı olmaya çalıştılar.
 
@İbrahim A. Sevgili ibrahim olay hırçınlık değil.burada hiç tanımadıkları kişiye telefonda anında bilgisiz,hiç bisikletten anlamaz cümleler kurarak sindirmeye yonelik harekete tepkimdir.sanada söylemiştim "Müşteri her daim haklıdır" günümüzde elmasın,altının bile kıymeti harbiyesi kalmamıştır ki demir parçasının olsun.Tek değer paradır ( tapınanlar için ve düzende güç vehmet için) parayı veren haklıdır. Bisiklet çok guzel amenna ama hizmet için kişisel davranişlarin baz alınması bana çok doğru gelmiyor.kurumsallıkta kaideler vardir.selamlar.
 
Herkese merhaba,

Her zamana severek bindiğim bisikletimi (link) aldığım için satmak zorundayım :) 19 mayısa kadar fiyatı uygun tutuyorum. İlana BUYURUN BURADAN :)
 
@İbrahim A.
Valla ben bu sevgili arkadasimin bisikletini, kendisiyle tanistigimiz gun bir km kadar kullandim, akicilik konusunda yol bisikletinden farki yok, konfor ise 10 numara! Biz bir takasa girecektik, anlasamadik, ama bisiklet cok guzel, almayi dusunenler hic vakit kaybetmesin!
 
  • Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
@İbrahim A. ah be kardeşim, ne olursa olsun bi kenarda durması gereken bir bisikletti o, neyse daha güzelleri senin olur umarım.
 
  • Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
@İbrahim A. Hayirli olsun İbrahim hocam, senin Sirrus misyonunu devam ettirecegim kismetse...
 
  • Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
ben de bugün yarın cannondale caad8 imi iade edip başka bit yol bisikleti ile değişim yapmayı planlıyorum. içim buruk ama ayrılmak zotundayız :/http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160519/4279a241d9f5cff7447a3a1b2933d33b.jpg
 
rengine bayildim usta super gule gule kullan
 
@Kuzey Ege aynen dediğin gibi abi ben de farkındayım da bazı hesaplar tutmadı acilen göndermek zorunda kaldım. Her zaman aklımın bir köşesinde kalacak bir bisiklet..

@anilozler pişman olmayacağını düşünüyorum.:harika:
 
Specialized sirrus 2014 alsak memnun kalır mıyım? 2. El almayı dusunuyorum.
 

Dosyalar

  • $_58-1.JPG
    $_58-1.JPG
    81,3 KB · Okunma: 44
@mmnmtl Bu güne kadar Sirrus için yapılmış kötü bir yoruma denk gelmedim. Bu durumda memnuniyetiniz vereceğiniz paraya ve bisikletin kondisyonuna bağlı.
 
  • Beğen
Tepkiler: mmnmtl
@berkayyy

tam okumamışınız heralde yazdığımı "iade etmek zorundayım" demiştim ve dün corratec dolomiti ile değiştirmek zorunda kaldım
 
neredeyse sedona 410 alacakken. scott sub speed 30 a yöneldim. şimdi de bu specialized sirrus aklımı çeldi. opsiyonel çamurluk takılması da güzel.
2016 model yerine indirimli 2015 alsam diyorum. sanırım bir fark yok renk dışında.

bir de asıl sorum şu olacak.

sirrus, sirrus sport ve sirrus elite arasında ne fark var acaba? bu 3 ünden sirrus düz modeli 1500 tl ye yetmez mi bana diyordum. elite in karbon maşa özelliğini filan okuyunca bunu mu alsam demeye başladım. karbon maşa (darbe emici özellikli) bu sadece elite e özel mi? yoksa düz sirrus alsam yine var mıdır?

teşekkürler
 
@fulham hepsinin özelikleri sitesinde yazıyor.Ne kadar ekmek o kadar köfte veriyorlar. Seçim sizin..

Bir de karbon maşa aslında darbe değil titreşim emiyor.
 
özelliklerden anlamıyorum da. sanırım tek fark karbon maşa ve renk gibi
 
@fulham hocam 2006'dan bu yana 200 konu açmışsın. Anlamıyorsan ben hiç anlamıyorum.
 
Geri