Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Specialized Sirrus Elite

Scudo
sizce bu zertz özellikli ön maşa gereklilik mi? bunu çok merak ediyorum. yoksa sirrus sporttaki gibi düz maşa da olsa yeterli olur muydu?
950 tl fiyat farkı var sirrus elite ile sirrus sport arasında.
bu 950 tl farkta sadece zertz maşa mı etkili acaba? sanırım kadro da biraz daha iyi . belki vites de adha iyidir bilemiyorum
 
Çok yakışıklıymış, güle güle kullanın
 
@fulham Aklımda kaldığı kadarıyla vites sistemi daha iyi, kadro malmezeme kalitesi daha üst seviye, kablolar içten geçiyor ve geometrisi farklı, maşası zertz teknolojili ve karbon, görüntüsü daha seksi :) yani bir çok açıdan daha iyi bir bisiklet.

Bütçeniz el veriyorsa alın, hiç bir şekilde pişman olmazsınız. Bütçe sıkıntısı varsa sport modeli de oldukça iyi, yine pişman olmazsınız. ikisi de aynı işi görüyor. millet 15 kiloluk bisikletlerle ülkeler arası tura çıkıyor :)
 
@Hamit.Ç

tabi ki. ben de sizin gibi çok beğenerek ve cannondale markasına kapılarak -bütçemi de aşaraka hatta- bunu almıştım. ama kısa süre sonra bana kadrosu ezik bisiklet satıldığını tespit ettim ve geri verdim büyük hayal kırıklığı içerisinde.


 
Herkese merhaba, 2 yıllık salcano city sport 30 maceramdan sonra Sirrus elite almaya karar verdim ancak araştırdığımda gördüm ki 2015 modellerde xs haricinde beden kalmamış. Boyum 174 ve bacak iç boyu 75 cm. Satıcıyı aradığım zaman bu bilgilerle m kadronun uygun olacağını söyledi (2016 modelde), ve ben 2015 model 2. elde S beden bir bisiklet buldum. Bu kadro ile bir problem yaşar mıyım? Şimdiden teşekkürler.
 
@koniasun S kesinlikle küçük gelir, M almalısınız. Dolayısıyla sırt, bel, omuz ve kol ağrıları oluşabilir. Gidon boğazını uzatarak durumu kurtarabilir misiniz bilmem. Denemek lazım.. Eğer olmazsa iyi para harcamış olursunuz...
 
@koniasun denemekte fayda var fakat sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Eski bir sirrus kullanıcısıyım.

Aktif pedala uğrayıp herhangi bir m beden sirrus ü deneyin, muhtemelen kadro üst borusu bacak aranıza değecektir.
 
Geri