Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized Sirrus Sport'um 2010

Scudo
Güzel seçim. Aynısından var bendede :)
Ama pedaldaki ayağa geçirilen zımbırtıyı çıkarmaya üşendim. sen çıkarmışsın. bakmadımda nasıl çıkarıldığına. kolay mı?

virajları alırken yere sürtüyor. şimdiden eridi bazı yerleri

• Beğen
Tepkiler: Muratcan Gümüş
Çok çok teşekkür ederim arkadaşlar.. :) Sağolun Varolun..

@Tolga TEVKE

1.250 TL ye aldım.

@Uğur Canpolat

O bölümler sök-çıkar mantığıyla yapılmış.. çıkarması biraz zor, bayaa bi asılmak gerek, fakat sökünce pekde hoş durmuyor.. sökerken kıradabilirsin dikkat et. (yani kırmak derken geri takma şansın olmayabilir) eğer şehir içinde kullanıyorsan bence sök gitsin..

Bende önce söktüm, sonra aluminyum vellgo pedalla değiştirdim, yüzeyi biraz dişli, ayakkabıyı yakaladımmı bırakmıyor, çok rahat ettim;)

@derşan sezer

jant olarak önerin var mı peki ? jantları yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum..

Bana kalırsa eskit derim jantları çünkü adam gibi jantlar senin bisikletnin fiyatında zaten.O bakımdan hiç janta girme.Zaten 600 tl ye kadar jantlarda büyük fark yok ağırlık açısından.Bence bir spd tak kullan kullanabildiğin kadar sonra baktın tarzın hızlı gitmek yönünde bunu sat yarış bisikleti al.Şu haliyle çok oynamana gerek yok.

@derşan sezer

yok o yüzden değil, benim en azından arka jantı değiştirmem şart.. çünkü ilk aldığım gün gece toplamıştık bisikleti aksesuarları almaya fırsat kalmadan çıkmıştım.. yani ışık almadan çıktım ve malesef ara sokaklardan birinde hızlı giderken, şu yağmur gideri tarzı su ızgaraları var tam onun arasıra sert şekilde girdim göremedim bile.. arka jantı sert vurdum daha bismillah ilk gün patlattım lastiği :) jant çok az yamuldu, gerçi düzelttik ama yinede hafifte olsa yalpalama hissediyorum. o yüzden jantı değiştirmeden içim rahat etmicek.. sadece arka jantı değiştirsem de olur sanırım..

@mcsilver

Geçmiş olsun:( sadece arka jantın çemberini değiştir derim, eğer çok kötüyse durum, yada kafana taktıysan:)

Bisikleti nereden aldınız diye sorabilirmiyim :)

@binRR

sanırım sadece arka jantı değiştireceğim, ikisini değiştirme isteğim aynısını bulamazsam sırıtmasın hesabı diyerektendi:)

@Emre Yıldız

bisikleti Antalya Bike House'dan aldım.. burdan gökhan abiye de selamlar.. :p

şu şekilde beyaz jant taksam nasıl durur sizce..?

http://img155.imageshack.us/img155/675/beyazh.jpg

Geri