Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized Tarmac Rocket Red

@ahmetaldag çok teşekkür ederim abi. Vallahi evladı bekler gibi bekledik :)
Nasipse 10 hedef zaten :) Teşekkürler tekrar.

• Beğen
Tepkiler: ahmetaldag
Scudo
@Alper Arslantürk

Ustamıza Allah uzun ömür versin, sana da kazasız belasız güzel sürüşler Volkan'cım. Tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun, lastiğin hiç patlamasın. :)

@Erdal Yılmaz Teşekkürler hoca, bir süremedik yeni bisikletlerle :)

@Volks hayırlı olsun hocam kazasız belasız inşAllah yalnız suluğu değiştirmeyi düşünüyor musun bisikletin dinamik havasını bozmuş gibime geldi tabi yine sen bilirsin

(link) şu tarz gibi mesela

@Volks Hayırlı uğurlu olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Volks
(link)

@Volks hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.:)
güzelde bi dtswiss koydun mu ustune tadından yenmez:)

• Beğen
@shaqovictr

Teşekkür ederim dileğiniz için. Suluk kafesini dikey taraf aldım, yatay tarafa topeak cf suluk taktım. O Şekilde daha güzel duruyor, o gelen suluğu kullanmıyorum yani :)

@Kerem Groims

Teşekkürler

@muhiddin

Vallahi, jant konusunda Zonda' dan memnunum. İlk aldığımda, hatta geçen haftaya kadar bakıyordum sonra vazgeçtim. 1-2 seneye uptade yaparım herhalde. Jant 55 değilde 45 lik düşünüyorum :) teşekkürler yinede.

• Beğen
Tepkiler: muhiddin
@Mont Ventoux koli fotoğrafını fotoları temizlerken silmişim.. Ne kadar güzel ve düzenli bir şekilde getirdiğini, kargodan alır alamaz baktığını çok iyi biliyorum abi, tekrar çok çok teşekkür ederim.

Allah kaza bela vermesin dostum maşallah iyi günlerde bin güle güle kullan...:) ben de şu aralar yol bisikleti arayışı içerisindeyken yarama tuz bastınn bee..

• Beğen
Bu kırmızı makineler çok fena duruyor boşuna dememişler kırmızı olsun beş lira fazla olsun diye. Al odana koy canın sıkıldığında karşısına otur, dokun ve seyret :) Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Asfalt ağladı beeee :)
Gule gule kullan dostum hayirli ugurlu olsun

• Beğen
Hayırlı olsun, kırmızı bisikletlerin diğer renklere göre daha hızlı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır :krnz:

hayırlı olsun kazasız belasız bol pedallı günlere

• Beğen
hayırlı olsun

• Beğen
HAYIRlı olsun, HAYIRlara vesile olsun. Bisiklet yanıyor hocam. Güzel bisiklet. Maşallah diyelim de nazar değmesin. Kazasız belasız pedallayın inşallah.

@maraz

Vallahi bende çok aradım, arayan derviş muradına ermiş çok doğru bir söz, onu anladım. Aceleye gerek yokmş..

@ihsan Geylan

Teşekkürler.

@Furkan TK

Kırmızı, turuncu, Narçiçeği renginde, bende kırmızı beklerken uçuk bir renk gelmesi çok mutlu etti diyebilirim :)

@mariokaldato

Teşekkür ediyorum.

@Ozan k.

Kesinlikle katılıyorum, kombinasyon güzel yapılabiliyor :)

@Melih Çolak

Teşekkürler.

@eness

Teşekeürler.

@dodurgalı_06

Mesajınızı ekstra beğenmek isterdim ki maalesef 1 kere beğenebiliyorum. Umarım HAYIRlı bir bisiklet olur ve üzmez, Teşekkürler güzel dileklerin için.

Geri