Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized venge dura ace

@gültekin
Sen de haklisin hocam. Sonucta bisikletlerimizin fotograflari bolumun adi. Bu da benim ki diyerek iki fotigraf koymakta kitabina uygun; Toplanma asamasini, komponentleri, surus dinamikleini, size ne hissettirdigini iki satirla anlatmakta. Herkes dili dondugu, istedigi kadar iste.

@Uptown Cyclist
Rahatsiz edici oldugunun farkindayim, haklisiniz. Fakat bu aklimdan gecenin gayet yumusatilmis hali. Milletin kazanimlarini, o kazanimlari ne sekilde harcayacagini, iletisim kurup kurmama ozgurlugunu, sacini sakalini kiyafetini sorgulayip uzerine zirlayan, acitasyon yapan her bir insan cok daha kotu anilmayi hak ediyordur bana kalirsa. Dusunun, bunlar bir de bisiklet hobisini paylasmak zorunda kaldiginiz insanlar.

Kusuruma bakmayin, susmak daha zor geliyor.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Scudo
hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin... saygılar :)

Çok güzel bir bisikletmiş desek çok klasik olacak :D Biz hala iki katı ağırlığı bisikletlerle debelenelim :p
Gerçektende etkileyici bir bisiklet.Hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: gültekin
Kazasız belasız bol sürüşler..

• Beğen
specialized venge ve mclaren s-works modellerine her zaman bayılmış ve hayran kalmışımdır. Kazasız belasız bol pedallar :)

• Beğen
53/39 :ssrtcbya: TT yemi gireceksin napacaksın! :D

• Beğen
@gültekin Dehşet makine, kazasız belasız kullanın. Bu kadroya 40 mm civarı bir aero jant seti çok daha hoş olur sanki. 11'li sistemde 10'lu aynakol yaprakları sorun çıkartmıyor mu? Vites geçişi, gürültü vs.?

gözlerim kamaştı :D.
hayırlı olsun. :harika:

@Berk Karaca
Herhangi bir sıkıntı yok üstadım.

Bu konuyu ne zaman görsem açar bisiklete bakarım.. Harika bir şey.. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Teşekkürler. Hep beraber daha iyiye...

Gözüm kamaştı fotolara bakamayorum güzelliğinden kör oldum bisikletinizin güle güle kullanın inşallah herkesin böyle bir bisikleti olur bir gün :D

Hocam, kadronuzu iyi inceleyin. 3 tane vengeim değişti benim çatlaklar yüzünden, en sonunda tarmac modelini seçtim.
bu seride midir, sorun bende midir anlamadım ama venge'den yana yüzüm gülmedi.

bir de, maalsef yokuş performansı çok kötü. üzüyor insanı.

Geri