Bisikletçi dostum bu durumda nedense bora beyin ne düşündüğünü merak ederim. "Ulan milletin başı ağrısa direk bize geliyor bisiklet bayiliğinden bu ne çektiğim" demesi pek olasıdır. Bisikletseverler diğer hobi sahiplerinin yanından bile geçemeyeceği bir hassasiyete sahip olduğundan dişi ağrıyan bayiye koşuyordur doğal olarak. 60000 tl ye sıfır araba almış olsam araba bir şekilde nakliye sırasında kazaya uğramış olsa bayi bunu makyajlayıp satsa, bende bunu öğrenmiş olsam herhalde bisiklete göstermiş olduğum hassasiyeti göstermem. Mesele bisiklet olunca nerdeyse ultrasona sokuyoruz.
Bora Tirki, bir bisiklet hastası. yarışlara katılan, yıllardır kendini bisiklete vermiş bir insan. çok cana yakın, güler yüzlü, beyefendi bir adam.
şimiye kadar asla olumsuz bir tavrını görmedim, bundan sonra da görmem sanırım. tanıyan bilir zaten. başkası olsa belki dediğinizi yapardı
doğrudur. bisiklet delisi olduğumuz için inciğini, cıncığını her şeyini sorguluyor, bakıyoruz
Ali Bey satın aldığınız jantlara uzunca bir süre alıcı gözüyle bakmıştım, ancak marka hakkında yeterince bilgi alamayınca Campagnolo Zonda aldım. Jant setinden umarım memnunsunuzdur, hayırlı olsun.
Vergi dahil size maliyeti ne oldu acaba? Teşekkürler
sizin tercihiniz de çok yerinde olmuş, güle güle kullanın.
jantlar 1350 liraya geldi, 180 lira da vergi ödedim.
çakma çin cosmic, zipplere insanlar bu parayı veriyorlar.ne kadar tanınmamış bir markada olsa en azından arkasında bir firma var.
Arkadaşlar sizce günlük gezmek için böyle bisikletler kullanmak saçma mı? Yani demek istediğim yarış falan düşünmüyorum henüz alıp şehirde kullanacağım il dışında kullanacağım vs. Bazı arkadaşlar ne gerek var böyle şeylere falan diyor? Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Diğer tarafan, bisiklet tek kelime ile müthiş beşiktaşta S-works görmüştüm fotoğrafını çektim Ferrari görmüş gibi
ali hayırlı olsun iyi günlerde kullan..jantlar hakkında ilk sürüş deneyimin nasıl oldu.. gerçekten yüksek profil jantın artılarını gördünmü?..(((sanırım bende almadığım için teselli veriyorum kendime
Ali,sen ciddi ciddi feci biniyorsun Stravada takip ettiğim kadar ile hakkını veren güzide insanlardansın. Yeni jant setin ve gelecek kadron ile keyifli ve sağlıklı sürüşler dilerim.
Yalnız,bu kadro çatlama olayı mantıklı gelmiyor bana. Yanlış mı bakıyorsun makineye yoksa hor diyeceğim ama bilmiyorum ki. Bence bu üzerinde durulması gereken bir konu. Ciddi miktarlar veriliyor bu bisikletlere,düşünsene yolda bir kaza geçirdiğini sırf kadro sebebi ile.. Çok üzülürüm senin için. Çapa da bir test var,üretebildiğin gücü ölçüyorlar. Aklında bulunsun,bir kaç tık daha ilerletip,sayısal bilgilere sahip olmanı isterim. isterim ki,sağlıklı iş yap.
Bu forumundaki samimiyeti seviyorum yemin ederim bence de saçma ama işte Ferrari alan herkes yarışmıyor sonuçta diyerek laubalilik yapmayayım bisiklet çok güzel ama işte insan görünce bi an, biraz da cahil olunca
Ali abi bisiklet sporuyla hakkını vererek uğraşıyor. Hakkını veren insanların böyle bisikletler kullanması hiç de saçma değil. Esas saçma olan şey milletimiz büyük bir kısmının asfaltta dağ bisikleti sürmesi.
Ben bir günde max 5 saat kullandım o da toplam 82 kilometre falandı dağ bisikleti ile.Dağ bisikletini şehirde kullanmak saçma geldiğin için sattım zaten.Demek istediğinizi anladım.Cidden saçma bir soru olmuş benim ki @Berke K. Şu Strava artık neyse ben de kullanacağım bisiklet alınca hırs yaptım