lrfan
Cyclist
- Tepki
- 10.447
- İsim
- İrfan Türetgen
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Eğer imkanınız var ise spinbike maliyetine katlanmadan çevrenizde bir salon bakmanız daha mantıklı olacaktır.Aslında grup sürüşleri de her haftasonu kesin olmuyor işte sıkıntı bu , yani şöyle haftaiçi boş durmaktansa en azından bacaklar biraz çalışmış olur diye düşünüyorum çünkü hafta içi işe bisikletle gidip akşam işten gel sök trainera tak sonra sabah tekrar sök tak vs ile zaman kaybetmek istemiyorum ki bir süre sonra bana sök tak bezginlik gelecek evde çalışıp sabah atla işe git amaannnn kafada deli sorular yani forumdaşlar
İşe bisiklete gidiyorsanız bacaklar çalışıyor demektir, boş durmuyorsunuz yani. En azından işten dönerken yüksek tempo sürüş yapabilirsiniz belki.Aslında grup sürüşleri de her haftasonu kesin olmuyor işte sıkıntı bu , yani şöyle haftaiçi boş durmaktansa en azından bacaklar biraz çalışmış olur diye düşünüyorum çünkü hafta içi işe bisikletle gidip akşam işten gel sök trainera tak sonra sabah tekrar sök tak vs ile zaman kaybetmek istemiyorum ki bir süre sonra bana sök tak bezginlik gelecek evde çalışıp sabah atla işe git amaannnn kafada deli sorular yani forumdaşlar