Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Spin - Bike İle Antrenman

1. Hayır
2. Evet

Ama tavsiyem yine de Home Trainer'dan yana, hafta içi 2 tane kısa trainer antrenmanı yapıp hafta sonu grup sürüşü yapacaksanız ideal reçete olabilir. Spin Bike ölçüleri, geometrisi, pedalı, selesi vs. ayrı dertler bunlar, ne kadarlık bir yatırım yapacağınıza bağlı

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl ve gunerokn
Scudo
Haftada en az 2 gün salonda yaptığım eylemdir. Üzerine 2 günde güç antrenmanı yapıyorum.
Böylece hafta sonu sürüşleri için gerilememiş oluyorum.

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl
Aslında grup sürüşleri de her haftasonu kesin olmuyor işte sıkıntı bu , yani şöyle haftaiçi boş durmaktansa en azından bacaklar biraz çalışmış olur diye düşünüyorum çünkü hafta içi işe bisikletle gidip akşam işten gel sök trainera tak sonra sabah tekrar sök tak vs ile zaman kaybetmek istemiyorum ki bir süre sonra bana sök tak bezginlik gelecek :) evde çalışıp sabah atla işe git amaannnn kafada deli sorular yani forumdaşlar

• Beğen
Tepkiler: lrfan
bence olabilir mantıklı bir öneri hep bunu düşünmüşümdür, alınacak kondisyon bisikletinin zorluk veya watt dereceleri gelişmeyi arttıracak şekilde kaliteli bir şey alınabilir.

• Beğen
Aslında grup sürüşleri de her haftasonu kesin olmuyor işte sıkıntı bu , yani şöyle haftaiçi boş durmaktansa en azından bacaklar biraz çalışmış olur diye düşünüyorum çünkü hafta içi işe bisikletle gidip akşam işten gel sök trainera tak sonra sabah tekrar sök tak vs ile zaman kaybetmek istemiyorum ki bir süre sonra bana sök tak bezginlik gelecek :) evde çalışıp sabah atla işe git amaannnn kafada deli sorular yani forumdaşlar
Eğer imkanınız var ise spinbike maliyetine katlanmadan çevrenizde bir salon bakmanız daha mantıklı olacaktır.
Salonda çok daha iyi motive oluyorsunuz ve böylece havalandırma sorununu da kısa yoldan çözmüş olursunuz.
Bir trainer'ın yerini almasa da spinbike üzerine oldukça faydalı antrenmanlar yapabiliyorsunuz.

• Beğen
İşe bisiklete gidiyorsanız bacaklar çalışıyor demektir, boş durmuyorsunuz yani. En azından işten dönerken yüksek tempo sürüş yapabilirsiniz belki.

• Beğen
ip atlamanın bile faydası olur ; kondisyon bisikleti neden fayda sağlamasın. Ama şimdi bisikletiniz var bir de ev bisikleti ne kadar iyi olur bilemem. Trainer ile çalışmak daha iyi neden derseniz ; bisikleti aktif kullandığınız için ayarlarınız da ona göre yerinde. Ondan ona geçme durumu olmayacağından garipsemeden pedal çevirirsiniz. Ama yazın sıcakta evde sürme fikri çok akıl karı değil buzhane gibi bir ortamda değilseniz. Rüzgar yok, üstüne nem bastırıyor bir de hava sıcak. Ben şahsen 20 dakikadan fazla dayanamam.

üstadım selamlar, yaklaşık 1.5 yıldır YESOUL M1 tipi smart-spining bike kullanıyorum . Sıfır ses . Power ve cadance bluetooth kendi içinde var. benim datalara stravadan bakabilirsiniz. Havalar iyi olursa da dışarıda sürmeye gayret ediyorum. Ama yazdığınıza göre zaman kısıtlı. Bu alet zwift gibi sistemelere otomatik bağlanabiliyor. Kendi uygulaması da var . Ben kendi adıma bunu öneririm. ben örnek linki atıyorum sahibinden de bulunabilir. Pişman olmazsınız diyeyim. (link). Buda dün akşamki sürüş bilgileri <div class="strava-embed-placeholder" data-embed-type="activity" data-embed-id="8604751248"></div><script src="(link)"></script>

Merhaba arkadaşlar, eve 8 kg volan ağırlıgina sahip spin bike aldım, orta zorlukta saat de 22 km hızla 1 saat kullanıyorum ve yüksek oranda terletiyor fakat benim makinenin göstergesi 320 kcal yaktığımı gösteriyor 108 kg 187 boyunda biri olarak bana düşük geldi.

Dosyalar

• 20231110_070140.jpeg
    20231110_070140.jpeg
    40,3 KB · Okunma: 35
Geri