Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sporcu kırıkları ve sakatlıklarıyla ilgilenen doktor tavsiyesi

Scudo
@fztserhat

Bahsettiğim kişi de zaten doktor. "Başlı başına bir tedavi yöntemi olarak sunmadım." Yazmadığım şeyleri yazmış gibi yazmayın. Gerçek doktor olsanız böyle yorum yapmazsınız.

@clubber

Sizin böyle bir şey yaptığınızı iddia etmiyorum zaten, hekimler tarafından bunun yapılmasını doğru bulmadığımı söylüyorum. Ben Fizyoterapistim bir kamu hastanesinde de görevimi icra ediyorum, sahtekar falan değilim yani ? Anlaşılan o ki sanal ortamda anlaşmak zor, fayda gördüğünüze sevindim, tedavi eden her zaman haklıdır diyorum ve konuyu bağlıyorum. Amacım naçizane bilgilendirmekti yanlış anlaşıldıysam affola.

@fztserhat

Benim bahsettiğim hekim de zaten bu yöntemi başlı başına bir tedavi yöntemi olarak sunmuyor. Yazılanı anlamayan birisi doktor olamaz.

@clubber

Anlıyorum ki size cevap yazmaya gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@fztserhat

Evet ama bir sürü gereksiz cevap yazdınız. Bundan sonra yazılanları daha iyi anlayıp öyle cevaplayın.

@clubber

Ben sizi her mesajınızda daha iyi anlıyorum ve sizin için üzülüyorum bilgiye kapalı ve polemik erbabısınız, bu kadar agresif olmayın bence size yazık.

@fztserhat

Bilgiye kapalı olan sizsiniz. :))) Bilgi alabileceğiniz adresi veriyorum reddediyorsunuz.

@clubber

Ben Fizyoterapistim efendim teşekkür ederim, zaten eğitimini aldım?

@fztserhat

Eğitim süreklidir bitmez. Zaten fizyoterapist akupunktur uygulayamaz.

şu forumda hangi konu var ki,sonu tartışmayla,kavgayla,gerginlikle bitmesin?

@clubber

Artık cevap verip forumu rahatsız etmek istemiyorum, siz her şeyi daha iyi biliyorsunuz. Kalın sağlıcakla.

@fztserhat

İyi yapıyorsunuz ama yapamadığınız şeyleri yapıyormuş gibi yapmayın. Karışık bir cümle oldu :)

@clubber

Tamam

@clubber

siz öyle diyorsanız tabi

Artık şikayet ettim, yeter ya bu nedir, birisi ciddi bi soru sormuş, saygı biraz.

@BerkEvren
bu post boşa gitmesin bence. sizi anlayacak en iyi kişi sizler gibi olandır. mujdat hoca sürüş kayıtlarınızı bile inceliyor.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@ppidpi

Doktora gittiniz mi?

@firestone

Haklısınız herkesten özür diliyorum

Geri