Scudo Sports

Sporcu Pazarı

Şimdi yine lastik bakıyorum. Cst sensamo master nasıl?

Scudo
Ben alışveirş yaptım gayet memnunum. Hiç sorun çıkmadı, RUBENA lastik almıştım lastikler süper inanılmaz beğendim, hala da üstünde bisikletin

Flash stop torn ... ben de bundan almıştım 3günde geldi. Belki elleirnde kalmayınca bekletmek istemişlerdir. Bu arada lastiklerden çok memnunum, forumda bir emre arkadaş önermişti
Tur Lastik Önerisi - Schwalbe değil Rubena
bir de bunun ultimate i varmış onda 5mm koruyucu var. RUBENA Lastikler çok iyi çıktı, tavsiye ediyorum,

bu gün bisiklet.com dan cst sensamo master siparişi verdim. bakalım nasıl çıkacak.

@pilot Ben geçtiğimiz hafta şehir bisikletim için 1 çift aldım. Kargoyu hızlı gönderdiler. Zaten hiç bir siparişimde sorun yaşamadım onlarda. Lastiğe gelince... Zırhlı olup bu fiyata alınabilmesi çok hoş. İyice inceledim, araştırdım almadan önce. İyi seçim.:harika:

Ben abartısız 5-6 kere alışveriş yaptım, iç ve dış lastik, zincir sökme aparatı, tamir malzemeleri vb. Hiç sorun yaşamadım.

Rubena lastikleri performans bisikletten almıştım orayı da tavsiye ederim

@pilot

Sayın Mehmet Coşkun UZAK Bey,

Ben bir sporcupazari.com çalışanıyım. Yukarıdaki yorumlardan da anlaşılacağı gibi firmamız güvenilir olması ve hızlı kargolama yapması ile bilinen bir firmadır. Sizin de belirttiğiniz üzere N11, Gittigidiyor, Sanalpazar gibi kendi sitemiz dışında pek çok platformdan satış yapmaktayız. Pazar yeri platformlarından ve güven rehberinden hakkımızda yapılan yorumlara ve puanlamalara bakılırsa firmamız hakkında bilgi sahibi olmak mümkün olur.
Bir çok platformdan satış yaptığımız için kısa zaman aralıklarıyla bir de sezonu dışında satılan ürünlerde bu tip istenmeyen durumlar yaşanabiliyor.
Biz de bu durumda tedarik sürecine giriyor ve en kısa sürede ürünü temin ediyoruz. Kayıtlarımızı incelediğimde 18.11.2015 tarihindeki siparişiniz sizin isteğiniz üzerine 23.11.2015 tarihinde kargolama aşamasındayken iptal edilmiştir. Yani 5 gün gibi bir zaman geçmiş. Öncelikle oluşan aksaklıktan dolayı firmamız adına özür diliyorum. Durumun telafisi amacıyla size kısa süre sonra bir indirim çeki ve küçük bir hediye göndereceğiz. Lütfen kabul ediniz. Bol pedallı günler dileriz.

Ben siparişi verdikten kısa bir süre sonra sizi arayıp bugün kargoya vereceğinizi teyit ettim. 2 gün sonra baktım bir gelişme yok sizi tekrar aradım. Bana gecikmeden ötürü özür dileyip bugün gönderiyoruz dediniz. 2 gün sonra tekrar aradığımda yine özür dileyip bugün göndereceğiz dediniz. Sabırsızlık göstermediğimi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
23mm'lik lastiklerde yok mu bu zırhlı modelden Rubena'nın. Ben göremedim. Schwalbe Lugano geldi yeni bisikletle ama Rubena'nın en ucuz standart modeli Syrinx'teki tadı alamadım. İkinci günden dış lastikte derin yarıklar oldu ve iç lastik patladı. Caddebostan-Pendik arası tertemiz yolda bile bu oluyorsa, sıkıntılı yollarda ne olur kim bilir. Fazla pahalı lastiklere uygun değil bizim yollar. Rubena Syrinx dış lastik ve Rubena'nın standart iç lastiği ideal. Sporcupazarı'nı yine ziyaret edeceğim bunun için.

@Faruk ÇUBUKCU
helal olsun Faruk bey : Arkadaşında kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum sonuçta bi hobi bu ve heyecan yapabiliyoruz bu durumlarda. Firmanızın bu aksaklığı genele yayarak düzelteceğini umuyorum , burada açıklama yapmanızıda çok anlamlı buluyorum

@pilot Rubenanın Phoenix Modeli 127 TPI yani çok sıkı bir dokuması var. Böyle olunca patlama konusunda da avantajlı ayrıca tam bir fiyat performans lastiği. Ağırlığı o sınıftaki lastiklerin hepsinden iyi. Hemde katlanır. (link)

Heyecanla hareket etmedim bu 1. 2.si Faruk Bey bu aksaklığı genele yaymasa iyi olur.:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bahsettiğim ürün ile ilgili de bir video yayınlanmış. Arzu ederseniz inceleyebilirsiniz.

Sporcu pazarından benim de birkaç kez alışverişim oldu, hem kendi siteleri üzerinden hem de n11 den. Hatta bir keresinde yanlışlıkla 2 tane aldığım ürünü, hiç ikiletmeden 1 tanesi geri aldılar. Her firmada bazen böyle ufak sorunlar olabiliyor. Umarım bir daha böyle bir durum yaşanmaz.

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
@minimalist Bende de google chrome da olmuştu. Explorer da açınca çalıştı. Firmadaki teknik arkadaşlara sordum. Sunucu değişikliği yaptıklarını DNS geçişlerinden ve tarayıcı önbelleğinden kaynaklanıyor olabileceğini bildirdiler.

Ben Sensamo Masterlarımı bisiklet.com'dan almıştım. Pilot arkadaşım bence lastik konusunda güzel tercih yapmışsınız. 6 Protection level korumaya sahip oluşu beni cezbeden tarafı oldu. Lastik elime gelince de beğendim. En önemlisi ne biliyor musunuz? Mesela yukarı Schwalbe lastikte sorun yaşayan arkadaşlar için değinmekte fayda var ki o da lastiğin bekleme süresi. Depolarında, şurda, burda beklerken lastiklerin raf ömrü süresi doluyor. Mümkün olduğunca tazecik lastik almak lazım :D Sensamo Master'lar da 2016 model :kedicik:

Muhtemelen stok sistemiyle ilgili bir sıkıntı olmuştur.Daha önce iki kez alışveriş yaptım.Ürünler sorunsuz ve hızlı bir şekilde elime ulaştı.Fiyatlarıda piyasaya göre uygun.Bugün yarın tur lastiği siparisi vereceğim kendilerinden inşaAllah.

@Helen ben cst nin sitesine baktım ama sensamo masterların üretimi yok gibi. sensamo sumolar var.

• Beğen
Tepkiler: Helen
Geri