Gürkan Baş
Aktif Üye
- Tepki
- 377
- İsim
- Gürkan
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Söylediğinizi araştıracağım.Fikriniz için teşekkür ediyorum..Aleyküm Selam hocam boyamak yerine sanayide reklamcılarda kaplama fosforlu yeşil beyaz çıkartmalardan kullanabilirsiniz , daha tatlı durur tabi tercih sizin
o tip ustayı bulabilsem keşke istanbul anadolu yakasında öyle bir güzel şahsiyetten haberim yok maalesefRica ederim , biliyorsunuz yeni alınan araçlar bile aynı renkte kaplama yapılıyor ,alttaki boyayı koruma adına güneş yanığından vesaireden etkilenmesin diye. Memleketimizin ustaları çok dahi , hele birde bisiklet sever bir kaplamacıya (reklamcıya) denk gelirseniz , maşanıza ferrari logosu bile yapar, çoğu bilgisayar sistemli çalışıyor bu işleri yaparken 😀
Benim derdim bütünlük sağlamak,en son çare boyamak kanaatindeyimBelli olmaz diğer bir seçenekte bisikletçilere çıkartma sorabilirsin yada sanayideki bir çok yedek parça satıcısında farklı çıkartmalar bulunuyor. Kendinizde yapabilirsiniz
Fırça işi muamma ama iyi bir usta aradığım kesinFırçana güveniyorsan neden olmasın , fakat matematik hiç bir zaman yanılmaz , eğer son çare boyama kalırsa , iyi bir şablonla çok tatlı bir iş çıkar kanaatindeyim
Darısı başımıza ne diyelimTeknik detaydan bende çok anlamam ,sürme işine gelince , haftalık ,aylık planlamamı yapar ihmal etmem sürüşü, sağolsun iş yerindeki genç bir arkadaşım var bayılıyor modifikasyonlara bisikleti ver ona , ertesi gün bu bisiklet benim mi diye şaşırır kalırsın