Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sr suntour xcm v3 bakım

Videonun yeterliliği ve anlatım kalitesi ? ( 1-5 arası )


  • Toplam katılım
    17
A

Anonim

Silinmiş hesap
Merhaba arkadaşlar,evde bulunan bisikletlerin birinde bulunan (bisan xty5800) bu maşanın bakımlarını (sadece genel temizlik,keçelerin ve iç boruların yağlanması ) yapmak niyetindeydim aklıma videosunu da hazırlamak geldi,youtube'da paylaştım,sizlerle de paylaşayım dedim,tarafımdan hazırlanmıştır dolayısıyla '' amatör '' düzeyde alet-edevat ve teknik bilgi ile hazırlanmıştır.(kendi odamda çektim genelde de odam atölye gibi darmadağın kusura bakmayın :) ) Fakat yine de yeni başlayan arkadaşlar için faydalı olabileceği için burada da paylaşıyorum.'' İnsani '' düzeydeki eleştiri,öneri ve isteklerinizi konuya yazabilirsiniz,herkese sağlıklı pedallamalar. . .
 
Scudo
güzel bir anlatım olmuş tebrik ederim bende de aynı maşa var ve düşünüyordum eğer bakım yapacak olursam nasıl olur falan diye çok faydalı oldu bu video 2. videoyu da iş bacak bakımları için yaparsanız çok iyi olur düşüncesindeyim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Aşkın Erkin
@muhyt Estafurullah,teşekkür ederim.Dediğim gibi amatör anahtarlar ve teknik bilgiyle yapılmış bir video.İç bacakların daha doğrusu iç bacakların içerisinde bulunan yayın yağlanması aslında tam anlamıyla maşanın bakımının yapılmış olması anlamına gelecektir fakat dediğim gibi bunun için üstte solda bulunan plastik kapağı sökecek anahtarım mevcut olmadığından ve pense v.s gibi aletlerle açmaya çalışıp da zarar vermek istemediğimden videoda da gerçekte de bunu denemedim fakat o kapağı sökecek alet-edevat temin etme durumum olursa tekrar bu konu altında paylaşmak tabi ki aklımda,tekrar teşekkürler.
 
@ozan erdem

Eee sonuçta kamereman kim :D
 
Tekrar merhaba arkadaşlar.İngiliz anahtarı ve kargaburun yardımıyla sertlik ayarının yapıldığı kapağı sökebildik.Dolayısıyla tekrardan video olarak hazırladık devam niteliğinde.Buyrun iyi seyirler,sağlıklı pedallamalar. . .
 
@ozan erdem Çok güzel olmuş tebrikler daha fazla video çekmeniz ve bu videoların herkese yararlı olması dileğiyle başarılarınızın devamını dilerim:)
 
Eyvallah en yakın zamanda bende bakım yapmalıyım.

10847262_803536613052988_5252956208583687033_o (1).jpg
Senin bisikletle çok benzerliği var gidon,sele,jantlar,maşa aynı barış abiden mi aldın?
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Yiğit Kirazpınar
Estafurullah,araştıranların işine yaradıysa amacına ulaşmış demektir,sağlıklı pedallamalar. . .
@serdarkoc
Şimdiden kolay gelsin,soracağınız bişey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.Bisiklet benim değil Serdar hocam,küçük kardeşimin.(bu forumda var üyeliği Aşkın Erkin) Benim bisiklet ise nacizane şudur :
İlk Gözağrım '' Canyon Iowa Sport '' - BisikletForum
Kazasız belasız pedallamalar . . .
 
İyi Günler Arkadaşlar iki maşa arasında kaldım ikisinin arasındaki farkı bulamadım biri SF005 diğeri SF007 yazıyor sizce hangisi daha iyidir.???



 
arada bir fark yok sanırım çünkü sf005 in altında da teslimat kapsamı olarak SF007 yazıyor
 
  • Beğen
Tepkiler: MeMet Ç.
Aynı maşaya aynı şekilde geçtiğimiz aylarda bir bakım yapmıştım. Ama videosunu çekip paylaşmak aklıma gelmemişti. Elinize sağlık çok faydalı bir video olmuş.
 
kısmen de olsa hort hort hort

bu bakımlar XCT maşa için de geçerli olur mu ? Farklı bi mekanizma mı var yoksa genel anlamda aynı mı?
veya bana XCT bakımıyla ilgili bi kaynak öneriverin benim maşa galiba sabit kaldı :islik:
 
sorum hala güncel ey bisikletforum ailesi...
 
@hsnbykkls Getir bi xct hemen videosunu hazırlayalım :) çekelim yayınlayalım ;) genelde mantık...Aslında hakikatten bi maşa videosu çeksem iyi olacak... :)
 
1 ay önce orta göbeği
2 gün önce arka göbeği hallettim
peki o zaman yarın girişiyorum ben maşaya :D
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@hsnbykkls


Merhaba,elimde xct maşa vardı bir süre önce sattım fazlalık olduğu için yoksa maşayı söküp videosunu hazırlardım sizin için.Türkçe değil ama şöyle bir video buldum işinizi görürse,şimdiden kolay gelsin. . .

 
@ozan erdem ilginiz için teşekkür ederim. ben yaptım zaten bakımını :)
ama şu sarı sökme aletine ne deniyor? orayı penseyle yapmak zorunda kaldım ve ciddi manada aşındı. bierdaha yaparsam bozulacak :kötü:
 
Geri