gmfaruk
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.161
- Bisiklet
- Kron
Boya atmış hocam giden gelmez srama yazın bence. En kötüsü tekrar boyamak gerek(Ama bence gerek yok)
Isı tabancasını aynakola zarar vermiycek şekilde tutun,eski haline döner👍
belki ihtimal dahilinde bile olmayabilir ama yine yazim. sokağa dökülen çamaşır suyu falan mı sıçradı rengi attı. kıyafetlere değdiğinde de renk attırıyor. yani bu malzemelerde de olabilir mi?
Asperox benim aynakolumu da bu hale getirmişti. Yeni çıkan sarı şey derken onu kastettiniz sanıyorum. Benimki hala o şekilde duruyor, düzeltmeye uğraşmadım.
12 li gurup set 46 arkada 10 lü dişli var oradan yırtıyor 50 11 den büyük bir oran46-33 aynakol mu aero bisiklet için ilginç bir oran değil mi?
Güle güle kullanın.
46/10 u hakkıyla çevirince tatmin edici performansı sergiler diye düşünüyorum@haruncoskun O oranları illa çevirelim diye koymuyorlar elbette. Ferrari ye hız sınırlayıcı koymak gibi birşey bu bence.
Hayatımda yaptığım en hızlı tür 140 km 36 ortalama ile olmuştu. Valla 50 11 i çok nadir kullandım.48-35 10-28 oran beklerdim Aero bir bisiklet için . 52-36 11-28 gibi. 50-11 4,54 oran veriyor 46 10 da 4,6 arada uçurum yok. 48 e 10 da 4,8 oran çıkıyor mesela. Bisiklete aero denilince ister istemez o ranları bekliyor insan. Benim bisikletim KOM modeli. 50-34 ----11/34 koymuş adamlar adının hakkını veriyor.
Ben ön tarafı 52-36 yaptım mesela daha iyi oldu.
@TeamO2.cc hep trainspotting yüzünden😀
O başlattı aero kadroda öyle aynakol mu olur diye.
Bisikleti bulaşık deterjanı ile yıkar durularım.
Kimyasallar detaylı bilmeden kullanmamak lazım.
@coskun12 geçmiş olsun. Sarı güç tarzı yüksek aşındırıcılı yağ çözücüler plastik aksamı ağartıyor malesef. Bir şekilde o plastiği vernik tarzı bir malzemeyle kaplamanız lazım.
Üzerine kaplanıp sabit kalan başka şeyler de olur. Örneğin başka yere bulaştırmadan WD40 bile denenebilir. Hafifçe ateş değdirmek de işe yarayabilir ama çok dikkatli yapmak lazım.
Marketlerde satılan kaporta cilalarını veya cilalı şampuanı bile deneyebilirsiniz. Krem bile olur
@coskun12 hocam hayırlı olsun o da nazar boncuğu olsun belli olmaz çok takma, ama bi addict değil