Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sram Force Aynakol Renk Atması

belki ihtimal dahilinde bile olmayabilir ama yine yazim. sokağa dökülen çamaşır suyu falan mı sıçradı rengi attı. kıyafetlere değdiğinde de renk attırıyor. yani bu malzemelerde de olabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Scudo
Boya atmış hocam giden gelmez srama yazın bence. En kötüsü tekrar boyamak gerek(Ama bence gerek yok)

bir çözüm bulamazsam bu şekilde devam ederim muhtemelen.

Isı tabancasını aynakola zarar vermiycek şekilde tutun,eski haline döner👍

daha önce hiç denememiştim işe yarar mı bilmiyorum.

belki ihtimal dahilinde bile olmayabilir ama yine yazim. sokağa dökülen çamaşır suyu falan mı sıçradı rengi attı. kıyafetlere değdiğinde de renk attırıyor. yani bu malzemelerde de olabilir mi?

yok hocam öyle bir şey olmadı, tek yerde yok renk kaybı komple aynakol çerçevesi.

Asperox benim aynakolumu da bu hale getirmişti. Yeni çıkan sarı şey derken onu kastettiniz sanıyorum. Benimki hala o şekilde duruyor, düzeltmeye uğraşmadım. :D

Asperox benim aynakolumu da bu hale getirmişti. Yeni çıkan sarı şey derken onu kastettiniz sanıyorum. Benimki hala o şekilde duruyor, düzeltmeye uğraşmadım. :D

Evet yeni çıkan bir sıvı galiba daha önce fark etmemiştim.

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
48-35 10-28 oran beklerdim Aero bir bisiklet için . 52-36 11-28 gibi. 50-11 4,54 oran veriyor 46 10 da 4,6 arada uçurum yok. 48 e 10 da 4,8 oran çıkıyor mesela. Bisiklete aero denilince ister istemez o ranları bekliyor insan. Benim bisikletim KOM modeli. 50-34 ----11/34 koymuş adamlar adının hakkını veriyor.
Ben ön tarafı 52-36 yaptım mesela daha iyi oldu.

Aero olunca 53 11 illa çevirecen diye bir durum yok 46/10 bile sürekli kullanılacak bir oran değil bence orandan ziyade kadans kaybının minimize olması daha önemli

• Beğen
Tepkiler: Serrchi ve celotr
@haruncoskun O oranları illa çevirelim diye koymuyorlar elbette. Ferrari ye hız sınırlayıcı koymak gibi birşey bu bence.

• Beğen
@haruncoskun Sadece arkadaş için geçerli değil ki mevzu. Ne bileyim aero denilince aklıma çılgın oranlar geliyor. Tırmanış denilince yumuşak oranlar gelmesi gibi. Yoksa alsın 3 lü aynakol taksın o kendisinin bileceği iş.

• Beğen
48-35 10-28 oran beklerdim Aero bir bisiklet için . 52-36 11-28 gibi. 50-11 4,54 oran veriyor 46 10 da 4,6 arada uçurum yok. 48 e 10 da 4,8 oran çıkıyor mesela. Bisiklete aero denilince ister istemez o ranları bekliyor insan. Benim bisikletim KOM modeli. 50-34 ----11/34 koymuş adamlar adının hakkını veriyor.
Ben ön tarafı 52-36 yaptım mesela daha iyi oldu.
Hayatımda yaptığım en hızlı tür 140 km 36 ortalama ile olmuştu. Valla 50 11 i çok nadir kullandım.
Önemli olan dişliler arası olabildiğince tek tek inmesi.
11 34 rubleye 52 36 takarsan kadans ayarlanan iyice zorlaşır. Zaten araları açık birde ekstradan ağırlaşınca sıkıntı yaşarsın. Ben 50/36 11 32 kullanıyorum ama en güzel oran 52 36 11 30 , elbette tecrübeli birisi için.

Sram force un tekli aynakol seçeneği de vardı galiba. Specialized in sitesinde tarmac da görmüştüm. 46x10-36 Tekli aynakol seven biri olarak benim hoşuma gitmişti.

52/36 - 11/28 den geçtim ve çok fazla bir şey hissetmedim.

@TeamO2.cc hep trainspotting yüzünden😀
O başlattı aero kadroda öyle aynakol mu olur diye.
Bisikleti bulaşık deterjanı ile yıkar durularım.
Kimyasallar detaylı bilmeden kullanmamak lazım.

@coskun12 geçmiş olsun. Sarı güç tarzı yüksek aşındırıcılı yağ çözücüler plastik aksamı ağartıyor malesef. Bir şekilde o plastiği vernik tarzı bir malzemeyle kaplamanız lazım.
Üzerine kaplanıp sabit kalan başka şeyler de olur. Örneğin başka yere bulaştırmadan WD40 bile denenebilir. Hafifçe ateş değdirmek de işe yarayabilir ama çok dikkatli yapmak lazım.
Marketlerde satılan kaporta cilalarını veya cilalı şampuanı bile deneyebilirsiniz. Krem bile olur :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@coskun12 hocam hayırlı olsun o da nazar boncuğu olsun belli olmaz çok takma, ama bi addict değil :)

• Beğen
@TeamO2.cc hep trainspotting yüzünden😀
O başlattı aero kadroda öyle aynakol mu olur diye.
Bisikleti bulaşık deterjanı ile yıkar durularım.
Kimyasallar detaylı bilmeden kullanmamak lazım.

Bende sadece bulaşık deterjanı ve süngerle yıkıyordum. Hiç sorun yaşamadım.

@coskun12 geçmiş olsun. Sarı güç tarzı yüksek aşındırıcılı yağ çözücüler plastik aksamı ağartıyor malesef. Bir şekilde o plastiği vernik tarzı bir malzemeyle kaplamanız lazım.
Üzerine kaplanıp sabit kalan başka şeyler de olur. Örneğin başka yere bulaştırmadan WD40 bile denenebilir. Hafifçe ateş değdirmek de işe yarayabilir ama çok dikkatli yapmak lazım.
Marketlerde satılan kaporta cilalarını veya cilalı şampuanı bile deneyebilirsiniz. Krem bile olur :ssrtcbya:

Sağol abi tavsiyeler için bir kaç bişey deneyeceğim:)
@coskun12 hocam hayırlı olsun o da nazar boncuğu olsun belli olmaz çok takma, ama bi addict değil :)

Çok sağol Eray Hocam, özellikle koyu kahve tonlarında olan addictler bir başka :)

• Beğen
Geri