Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

SrSuntour Swing Shock Maşa

Scudo
Bu maşayı yaklaşık 1000 km kullandım. Memnun değilim. Büyük Taarruz Bisiklet turu esnasında Dumlupınar yokuşundan inerken 50km/saat hızda iken rezonansa girdi. Düşüyordum. Zor kurtardım. Direksiyon kumandası güçleşiyor. Yokuşlarda kilitleme olmadığından gücün yarısını yiyor. Şehir içi ciddi yokuş iniş veya çıkış olmayan durumlar için uygun olabilir. Aksi durumda tavsiye etmiyorum.
Mehmet KIRKICI

1- Rock Shox
2- FOX
Gerisi afedersiniz ama almasanız daha iyi. Tecrübeliyim.

Ucuz f/p suntour nex ;)

Beyler
Epey uzun zaman önce yorumlar yazılmış. Genel memnun gibi ama bı arkadaş yokuş inerken sorundan bahsetmiş.

Kullananlar uzun kullanım durumunu tekrar belirtebilir mi? Bir de sertlik ayarından bahsediyor web sayfasında. Bu ayar var mı yok mu anlayamadım yorumlardan

konu hortlasın 2 yıldır bu maşayı kullanıyorum memnunum diyebilirim ama maşanın ortası yok amasör olarak görevini cok iyi yapıyor ama yokus cıkarken yada ayaga kalkıp sürmek baya zor ayrıca yüksek süratlara cıktım kontrol ile ilgili hiç bir sorun yok ama amasörü olayı cok iyi çalışıyor bazen amasör olsun istemedgiin zamanlardada cok iyi çalışıyor tek sorunu bu bence

Geri