Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Stanley termos reklamları

burki

Üye
Tepki
66
Bisiklet
Claud Butler
Son zamanlarda bu termos sürekli karşıma çıkıyor.

birkaç örnek

yiğit can iç in videolarında

melkeontheroad
(link)

Gerçek reklamlardan ziyade gezginler bunun hakkında konuşuyor. Bunlar sponsorluk gibi bir faaliyet içindeler acaba?

Scudo
Emre Durmuş da kullanıyodu bi ara ama sponsorluk işini sanmam. Ben de Stanley tencere ve termos kullanıcısıyım Instagram'da story de kamp aktivitelerimin çoğunda paylaşım yapiyorum. Görsel olarak hoşuma gittiği için. Daha yeni yeni Nurgaz ve Naturehike paylaşmaya da başladım. Ülkemizdeki ticaret mantığı yüzünden lükse giriyo bunlar ama cidden ucuz ve kaliteli ürünlere sahip Stanley. Bak ben de reklam yapıyorum şuan ama sponsorluk almadım

Stanley termosumu 2016 yılında aldım Amazon'dan (ABD) aldım. O zamanlar henüz reklamına falan hiç rastlamıyordum. Hatta bu markayı da reklamlardan falan değil, Hepsiburada'daki başka bir ürün altındaki okuyucu yorumlarında okuyarak öğrenmiştim. İlk başlarda fotoğraf paylaşırken çok önemsemiyordum marka görünse ne olur görünmese ne olur falan diye ama son birkaç aydır bu marka o kadar çok ön plana çıktı ki, artık paylaşımlarımda çok fazla göstermemeye çalışıyorum.

Nasıl ki malum şahsı her gün her saat TV'de görmekten irrite olduysak aynı şekilde bu termosu da her blogger'da sürekli görmek beni bıktırdı artık. Yine de tercih eder miyim, evet ederim. Çünkü gerçekten kaliteli ve sapasağlam ürünler. Benim gördüğüm, ürünün marka değerinin hiç edilmesi. Bu da beni, son tüketici olarak, ilgilendirmez. Ben ürünün performansına ve fiyatına bakarım.

@burki Melkeontheroad hesabının sponsoru kutup ayısı firması. Reklam içeriği oluyor ama gözüne sokmuyor genelde insanın. Stanley kendi kendini tanıtabilen başarılı bir ürün ama. Kullanan öneriyor kendiliğinden :)

Stanley 0.5 lt kahve setini çok beğeniyorum ama kutupayısı fiyatı 320 tl. Yani bence çok pahalı. Keşke bizede sponsor olsa kutupayısı :harika:

Babamda stanley 1.9 lt termos var. Öyle söylendiği gibi 24 saat falanda sıcak tutmuyor. Evet kaliteli ama bence o fiyat verilmez. ( 2-3 ay önce 240 tl ye almıştı. Şuan 300 olmuştur bence dolar kuru münasebetiyle)

Ben de tencere setini almıştım zamanında, marka algısından ziyade paslanmaz çelik oluşu (çünkü aluminyum kaplardan uzak durmaya çalışıyorum) ve kullanım, taşıma konusunda güzel tasarımlara sahip oluşu beni etkilemişti. Bir tane alayım yıllarca kullanayım mottosuna uyan bir ürün, keşke Türkiye piyasasında daha ulaşılabilir fiyatlarla satılabilse.

• Beğen
Tepkiler: demir48
Geri