Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Stanley yemek seti

Tepki
744
Bisiklet
Cube
Tur Şoföründen Herkese Merhaba.
Bisiklet turlarımda kullandığım Stanley markasının ömür boyu garantili, sadece 723 gram ağırlığındaki iki kişilik çelik yemek setini inceledim. İyi seyirler.

1.5 lt hacimli Tencere, Süzgeç özellikli kapağı, 2 adet 590 ml hacimli kase, 2 adet kesme tahtası, birer adet spatula ve kepçe. Çelik 18/8, Plastik dayanıklı malzemeden yapılmış olup ikiside BPA içermiyor.20180624_103959.jpg

Scudo
Öncelikle inceleme için teşekkürler. Bende tek kişilik adventure modelini almayı düşünüyordum, bu çok daha kullanışlı duruyor. Güle güle kullanın.

@Tur Şoförü NecmettinÜnlü dostum güzel sette çok pahalıymış120TL nedir:)

@Tur Şoförü Necmettin Ünlü
Benim kullandigim 40 liralik paslanmaz sefer tasi ile farki nedir. Sizin bu soruya yanit vermeniz gerekli

@mariokaldato Kendini kanıtlamış Stanley güvencesi altında, Ömür boyu garantisi var, 1.5lt hacme sahip çelik tencere, 2 adet 590 ml kase, çelik süzgeç kapak, iki tane kesme tahtası, spatula ve kepçe bir arada 723 gram ağırlığında ayrıca boyutu 1 karış bile değil. Kesme tahtası ve kepçenin olmasada olacağını videoda bahsettim. Ben birşey yapıyorsam tam yapmayı severim. Onu ordan bunu burdan almayı sevmiyorum, bütçem dahilinde o iş ile ilgili ne yapılacaksa bir arada olmalı o yüzden bunu seçtim.

@appendix
Abi laf sokma yada urune camur atma niyetim asla yok. Gercekten bizim is ortamimizda yemek verilmedigi icin ya disardan yemek soyleyecegiz , yada evden getirecegiz seklinde 2 secenegim vardi. Disardan soylemek hem pahali hemde sagliksiz. Ben evden sefer tasi ile getirmeyi daha mantikli buldum zuccaciyeden paslanmaz celik 2li sefer tasi aldim. Yeminle 4 sene oldu masallah ne solma var ne paslanma vede yemeklerin tadinida bozmuyor sanrim su yuksek kalite celiklerden. Tura cikinca rahatlikla yemekte yapilabiliyor . 40 liraya aldim

@mariokaldato illa ki fark vardır ama pratikte son kullanıcıyı çok ilgilendirecek bir fark olduğunu sanmıyorum ve bisiklet ile ilgilenen (tur-ulaşım aracı-doğaya açılma babında) insanların hayatlarında da tüketim karşıtı ve minimalist olmaları gerektiğini sandığım için markasından dolayı pahalı olan ürünlere karşı olmuşumdur.15 tl ederi olan bir çelik cezve-sütlük (irilerinden) iş görür.
bu arada esas konuya gelirsek inceleme videosu güzel olmuş.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@appendix
Dogrudur abi. Ben odun atesinde sefer tasinda et sotesinden makarnasina her biseyi yaptim yedim. Sizdirmada yapmiyor cok sukur

• Beğen
Tepkiler: appendix
İlginç vergiler ve saçma sapan aracıların yüksek kar marjları üstüste binince , bu tür ürünleri , ülkemizden satın alabilmek, hakikaten oldukça maliyetli oluyorlar. Sayın Tur şöforü , bende sizdenin bir üst modeli var. Bunda ilaveten 2 Litre hacminde 2. bir tencere daha var. Turda değil atış aktivitelerinde motorsikletimde taşırım.

Aliminyum gibi uzun kullanımlarda zehirlemiyor , ısıdan şekil ve renk değiştirmiyor, kararmıyor , sararmıyor , Bulaşık esnasında isterseniz bulaşık teli kullanın. kolay kolayda çizilmiyorlar.Stanleyin bu seti için konuşursak tamamen paslanmaz çelik olduğu halde , benzeri hacimde aliminyum tencereler kadarda hafiftir.

Bu arada arkadaşlar , Stanley setleri pahalı olduğunuz düşünüyorsanız ,birde basit titanyum setlerin fiyatlarını araştırın.

(link)

@Cömert
Comert abi :
Çeyizlik tencere SETİ vs stanley makarna haslama şeysi.

Bu takim Korkmazin full takimi ,icinde yok yok
Komple takim bak altini ciziyorum. Amarihanin bir oyunu sanki eminde degilim.bagzi gucler bizim tencere uretmemizi istemiyah

Bu set 625 tl
Stanley tencere 300.tl

Screenshot_2018-06-25-22-10-29.png

Demek istedigim sey Tur şoforu kardesimizin urun in celemesine laf etmek yada niye bu kadar para verdigine gonderme yapmak da degil. Sadece ulkemizde celik uretimi gayet iyi iken yerli firmalar neden outdoor urunlerine hic yonelmiyorlar? Mesela biz bu takimin korkmaz markasini 300 e degilde 60.a alsak fena olmaz mydi ?

Geri