Sekoo
Üye
- Tepki
- 9
- Bisiklet
- Diğer
Bu ST-5800'e de (sizin STI shifterlar) uyuyor:Benim de 5800 105 model sol sti kolumun silikonu yani "hood cover"ı yok. Yurtiçi sitelerde stoklar tükenmiş durumda. Aliexpress'e de baktım ama ne kadar kaliteli olur çok güvenemedim. Nereden alabilirim bir çift hood cover?
Teşekkür ederim açıklamasında 5800 uyumlu yazmayınca kuşkulanmıştım. Fiyatı oldukça tuzluymuş.Bu ST-5800'e de (sizin STI shifterlar) uyuyor:
(link)
Klasik yanıt olacak ama maalesef "piyasa böyle". Biraz aradım, burası ucuz bile kalıyor nispeten.Teşekkür ederim açıklamasında 5800 uyumlu yazmayınca kuşkulanmıştım. Fiyatı oldukça tuzluymuş.
@Cemal Ç. Aynen o parçadan arıyorum.
O konuda haklısınız. Benim bisikletinde sol vites kolu bozuk. Yenilemişken ikisini r7000 yapayım, ad levhasından kurtulayım dedim. Türkiye'de daha ucuza geliyor.Klasik yanıt olacak ama maalesef "piyasa böyle". Biraz aradım, burası ucuz bile kalıyor nispeten.
Fiyatları görünce ben de çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok. Her güzelliğin bir bedeli var diyip kendimizi avutalım da güzellikleri de göremiyoruz kiO konuda haklısınız. Benim bisikletinde sol vites kolu bozuk. Yenilemişken ikisini r7000 yapayım, ad levhasından kurtulayım dedim. Türkiye'de daha ucuza geliyor.
Ekleme...
Aradığınız kısım burada 8~10 € arası değişiyor. Burada yaşayan için önemli bir şey değil ama Türkiye şartlarında pahalı.😔
Merhaba,Daha önce alakalı başlık açılmış mı diye bakmayıp (temel bir bisiklet bileşeni olup açılmaması imkansız) pata küte başlık açtığınız için cevap vermedim açıkçası.
STI Kol Hood
Peki, en haklı sizsiniz. Teşekkürler.@cckaraduman Arama kısmına "hood" yazdım sadece. Gösterdiğim başlık hemen göze çarpıyor. Yaptığınız yanlışı belirtmem "terslemek" değil. Yanlışa da yanlış diyebilelim yani di mi? Acaba alakalı başlık var mıdır demeden başlık açmak "pata küte başlık açmak" oluyor. Başlıkta konuşulan şey noktası noktasına aynı olmak zorunda değil. Zaten forumda konunun istikrarlı şekilde devam ettiği başka yerlere kaymadığı kaç başlık vardır acaba... Hood yerine sargı sarabilir miyim demeniz göze batacak bişey değildi.
Isıyla daralan makaron diyorsunuz sanırım. O iyi fikir aslında, birkaç kat uygulanabilir. Tabi o genişlikte varsa.Ben olsam gidon sargısını bir denerdim. Yapışkanlı bant olmasın diye hoodu sardıktan sonra aşağıya devam edilip elin çok dokunmadığı bir noktada bitirilebilir veya gidon ucuna kadar ince bir şekilde sarılabilir belki.
Elektrik kablolarını saran ve ısıyla büzüşen plastik hortumlar var. Onlardan kalın bir tane geçirilip ısıtılabilir. Ama yüzeyinin çok rahat olacağını sanmıyorum.