Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

sticker isteğine bir çözüm bulalım

jhan

Üye
Tepki
3
Halil abinin böyle bi yardımı olmuştu https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=8366
ama baskı almak biraz zor geldi :D tam olarak nerde yapıldığını bilmiyorum ve nasıl bir kağıt kullanıldığınıda..
önerim şu hep beraber bigün buluşup bastıralım.. şuan istanbuldayım 15'ine dooru eskişehire dönücem.. burda bastırırsak eskişehirli bisikletçilerinde siparişlerini ulaştırabilirm.. hem belki yöneticilerimizde izin verirse www.bisikletforum.com stickerıda yaptırırız.. ???????????????

Scudo
o Stickerları İstanbulda beşiktaştaki ozalitçilerde (fotokopcinin büyüğü oluyor) Sticker olarak bastırabilirsiniz şeffaf yapışkanlı kağıda...

Herhangi bir tabelacı yapabiliyor ama özellikle araç üstü reklam kaplaması yapan firmalar bu işi çok güzel yapıyorlar. Ben araba için Güneşli'de yaptırdım, çok başarılı oldu. Bisiklete yapıştıracağını söyle, kendisini sana yağmurda, çamurda çıkmayacak en iyisini yapar.

Evet tabelacılarda yapıyor baya sağlam olarak teflon kaplama şeklinde...

Ama ben A4 dosya kağıdı boyutunda tamamen dolacak şekilde renkli ve gayet sağlam (karda çamurda bile çıkmadı) sticker bastırdım ozalitçide ve 4 liraya maloldu bana... Yaklaşık 25 tane sticker koydum içine irili ufaklı...

@H.Çağrı

O şekilde de olur. Bir A4 boyutuna 4 lira oldukça iyi. Çünkü tabelacıda bir A4 boyutu bir şey çıkarttırsan tabelacıda at birşey diyor ama 10 YTL. 'den aşağı atmak ayıp kaçıyor. Senin yaptığın yöntemde olabilir.

Reklam ajansında grafiker olarak çalışmaktayım....
Tabelacılara giderek folyo kesim olarak yaptırabilirsiniz....
Birde yaptırmadan önce 7-8 yıllık folyo istediğinizi belirtirseniz daha sağlıklı olur...
Birde yapıştırma şeklinizde önemli tabiki...

Verdiğiniz link 'e baktım....folyo kesime uygun olan birçok logo mevcut...

@Halil Uygun

Teşekkür ederiz. burada girecek arkadaşlara bilgi amaçlı güzel bir konu oldu. :)

Aslında benim bir ara üyelere dağıtılmak üzere "Bisiklet Forum Etiketleri" projem vardı ancak şu anda askıda duruyor.
Kim bilir, belki bir gün... :)

halil abi bence bu projeyi hemen başlatalım.. eskişehirli bisikletçilerin etiketlerini ben teslim ederim.. ankarayıda forumdan birini bulurz herhalde :D erzincan için serkan abi yakında istanbulda..edirne bursa ve dier şehirlerimiz içinde bi çare bulunur elbet :D grafiker arkadaşımzda varmış bi çizim yapar belki?? :D

bide şunu sorcam: o linkteki logoları ozalitçilere nasıl götürcem??

Linkteki logoları CD'ye çeksen götürürsün ;).
"BF Sticker" proCesi ise şimdilik beklemede. Çünkü tasarımları ben yapıyorum :) (Kimseye vermem :D).
Ben yönetime bir kaç taslak sunmuştum. Madem bu yönde bir istek var, ben matbaalarla bir görüşeyim. İstediğimiz etiket kalitesi zaten malum, ortada... Bir iki hafta içerisinde bir şeyler çıkar belki ;)

Aslında Ben Mermer Oyarken Bi Teknik Kullanıyorum...

A-4 Kağıdındaki Renkli Renksiz Olan Bir Resmi Geçirmeyi Anlatayım...

A-4 Kağıdının Çeviriniz (Resim Aşağıda Kalıcak) Üstüne Bali-Uhu-Peligon Vs... Sürünüz. Sonra Bastırınız Altta Geçiyor Ama. Bakınız Ben Mermere Dedim...
Konu İle Alakasız Sanki Biraz Ama. :=)

Halil Hadi kolay gelsin bakalım.

@HaliliOzturk

Çok güzel bir fikir Halil...
(Yalnız bizi çete oluşturmaktan gözaltına almasınlar...:))

@HaliliOzturk

Kolay gelsin halil...

Birde verdiği fiyatı bana özelden msj atarsan, daha uygun yaptırabilirmiyim diye bir bakmak isterim ...

Saygılar...

Geri