Scudo Sports

Strava gibi uygulama problemleri

Scudo
arkadaşlar hepinize selamlar, ben strava uygulamasını yeni keşfettim daha doğrusu keşfetmeye çalışıyorum. daha öncesinde 2 hafta filan google fit'i kullandım, herhangi bir akıllı bileklik ya da yol bilgisayarı kullanmadım. yine de telefonun kendi gps'inden güzel veri aldı. ama strava daha evrensel bir uygulamaymış sanırsam, benim şu ana kadar google fit üzerinde olan antrenman kayıtlarımı stravaya aktarma imkanım var mı? google fit ve strava hesabımı eşledim ama antrenman aktarma gibi bir seçenek bulamadım.
Redditte yabancı forumlarda filan da baya baktım ama çok kişi yaşıyormuş galiba bu sorunu.

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize selamlar, ben strava uygulamasını yeni keşfettim daha doğrusu keşfetmeye çalışıyorum. daha öncesinde 2 hafta filan google fit'i kullandım, herhangi bir akıllı bileklik ya da yol bilgisayarı kullanmadım. yine de telefonun kendi gps'inden güzel veri aldı. ama strava daha evrensel bir uygulamaymış sanırsam, benim şu ana kadar google fit üzerinde olan antrenman kayıtlarımı stravaya aktarma imkanım var mı? google fit ve strava hesabımı eşledim ama antrenman aktarma gibi bir seçenek bulamadım.
Redditte yabancı forumlarda filan da baya baktım ama çok kişi yaşıyormuş galiba bu sorunu.
1 hafta sonra gelen güncelleme
''Healt Sync'' uygulamasını kullandım verileri aktarmak için, android cihazlarda var IOS hakkında bir fikrim yok. Google Fit'ten Stravaya aktarırken tüm kayıtlarımı aktarmadı, aktardıklarının da bir kısmında ortalama km/h gibi bazı verilerde ufak oynamalar oldu ama sanırım Starava'dan kaynaklıymış. 9 10 tane uygulamadaki verilerini birbirine aktarabiliyorsunuz. Yol güzergahınızı harita üzerinde aktarmıyor maalesef.

başka bi uygulama ile denediniz mi gps in çalışıp çalışmadığını
Kullandığınız cihaz android sürümü nedir pil tasarruf ayarları ne durumda bluetooth taraması aktif mi ?

Kullandığınız cihaz android sürümü nedir pil tasarruf ayarları ne durumda bluetooth taraması aktif mi ?
Android 5.1 ve üzeri cihazlarda pil tasarruf ayarlarından kullandığınız uygulamaları seçip , tasarrufu kapatmalısınız. yoksa birçok cihazda uygulama çalışırken ekranı kapattığınızda , gps i kapatır ve kayıt yapamaz.
Ben android 11 kullanıyorum. Kullandığım Gpeak uygulaması için ayarlardan pil tasarruf modunu sadece uygulama için kapatıyorum.
Gpeak için daha önce Bluetooth sensörleri tanıtılmışsa uygulama açılılır açılmaz Bluetooth da açılır ve sensörlerle bağlantı hemen sağlanır.

• Beğen
Tepkiler: hasanben
Öyle bir imkan yok. Fakat bundan sonrakilere google fit'e aktarabilirsin. Google fit'i strava'ya bağlaman yeterli.

• Beğen
Tepkiler: hermes ve hasanben
Strava'da rota hazırlarken noktayı bazı yollara koymama izin vermiyor. Örneğin Ankara çevre yoluna veya Ankara-Niğde otoyoluna nokta kesinlikle koyamıyorum, her şeyi denedim. "Manual mode" da kuş uçuşu çizgi çekiyor, o da işimi görmüyor. Neden bu yollara nokta koyamıyorum bilen var mı?

Strava'da rota hazırlarken noktayı bazı yollara koymama izin vermiyor. Örneğin Ankara çevre yoluna veya Ankara-Niğde otoyoluna nokta kesinlikle koyamıyorum, her şeyi denedim. "Manual mode" da kuş uçuşu çizgi çekiyor, o da işimi görmüyor. Neden bu yollara nokta koyamıyorum bilen var mı?
Bisikletle otoyollara girmek yasak ondan olabilir mi acaba.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bisikletle otoyollara girmek yasak ondan olabilir mi acaba.
Öyle bir yasağın olduğunu bilmiyordum. Çevre yolu otoyol değil, oraya da nokta koyamıyorum. Yoksa çevre yolu da mı otoyol sayılıyor?

Öyle bir yasağın olduğunu bilmiyordum. Çevre yolu otoyol değil, oraya da nokta koyamıyorum. Yoksa çevre yolu da mı otoyol sayılıyor?
Cevreyolunun her girisinde bisiklet,traktör,yaya giremez levhası var.

• Beğen
Tepkiler: teyteydragon
Otoyol harici her yola bisiklet girer.

Stravada son zamanlarda gösterdiği hız grafiği ile verdiği hız verileri birbirini tutmuyor. Hangisine güvenmek lazım grafiğe mı verdiği verilere mı veya sıkıntı nedir acaba?
Örn. Bugün grafikte max hızım 40 ama yazı ile sunduğu verilerde 49.7 gösteriyor

Screenshot_20211012-103531_Strava.jpg

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Stravada son zamanlarda gösterdiği hız grafiği ile verdiği hız verileri birbirini tutmuyor. Hangisine güvenmek lazım grafiğe mı verdiği verilere mı veya sıkıntı nedir acaba?
Örn. Bugün grafikte max hızım 40 ama yazı ile sunduğu verilerde 49.7 gösteriyor

275558 dosyayı görüntüle
Sensör verisinde anlık bir sapma olmuştur muhtemelen. Faaliyeti web tarayıcıda açıp 40km gösteren bölümde zoom yapın.
Büyük ihtimalle normal görünümde yer almayacak kadar küçük bir an, hızda yükselme ölçülmüştür bence.

max speedi161 olarak ölçmesi dışında çoğk bişeyi yok 😂 😂

Sensör verisinde anlık bir sapma olmuştur muhtemelen. Faaliyeti web tarayıcıda açıp 40km gösteren bölümde zoom yapın.
Büyük ihtimalle normal görünümde yer almayacak kadar küçük bir an, hızda yükselme ölçülmüştür bence.
Teşekkür ederim. Son km ye dikkat ederseniz 49 km yi sanırım orada kaydetmiş ve o kısımda stravada gölgeli gri bir hız alanı var. Asıl grafik dışında ek gölgeli gri grafik nedir anlamadım

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Teşekkür ederim. Son km ye dikkat ederseniz 49 km yi sanırım orada kaydetmiş ve o kısımda stravada gölgeli gri bir hız alanı var. Asıl grafik dışında ek gölgeli gri grafik nedir anlamadım
Arkada elevation'ı gösteriyor. Batçık veya GPS çekmeyen başka bir alandan geçtiyseniz sistemin böyle sapıtması normal.

• Beğen
Tepkiler: SEL PER ve Özcan
Arkada elevation'ı gösteriyor. Batçık veya GPS çekmeyen başka bir alandan geçtiyseniz sistemin böyle sapıtması normal.
Teşekkür ederim. Bisikleti içeri aldıktan sonra saati kapatmıştım. Demek içeri girince GPS kesildi ve strava sapıttı anlaşılan

Selamlar. Strava arka plan yenileme aktif olmadığı için kullanamıyorum. Bilgisi olan var mıdır?

Dosyalar

• IMG_1133.png
    IMG_1133.png
    33,3 KB · Okunma: 46
Geri