Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

IMG_1191.JPG

Bisikletimi aldıktan sonraki ilk sürüşümü yaptım (ufak bir ısınma turunu saymazsak). Basit gibi görünmüştü gözüme ama Kalamış - Moda arası yokuş iniş çıkışları biraz hırpaladı. Umarım zamanla artar kondisyonum :)

Diğer bir isteğim de trafiğe alışabilmek, stadın çevresinde trafiğe dahil olunan kısa yol bile biraz gerdi beni. Sanırım küçük bir ayna edinmek gerekecek.

Bir de Strava'nın yakılan kalori hesabı ile ilgili merak ettiğim bir nokta var. Tahmin ediyorum ki tüm yolu pedal çevirerek gittiğimizi varsayıyordur, bilgisi olan var mı bu konuda? Mesela bu sürüşte benim 900 kalori yaktığımı iddia ediyor ama zannetmiyorum yokuş aşağı pedalsız gittiğim mesafeler de oldu. Veya 1-2 kalabalık yerde elime aldım bisikleti falan. Kabaca yarısını dikkate alsak makul olur mu?

Scudo
60 km den sonra sağ dizime ağrı vuruyor.. Çözümü bulamadım henüz ;((
Screenshot_20200907_082247_com.strava.jpg

60 km den sonra sağ dizime ağrı vuruyor.. Çözümü bulamadım henüz ;((
Öncelikle spor/eklem üzerine uzman bir doktor görüşü, sonrasında ise henüz yaptırmadıysanız bike fit yaptırmanız gerekebilir, kal açısı veya sele yüksekliğinde vs. bir sıkıntı olabilir. Düşük kadans sebebiyle baskı artıyor ve ufak bir yorgunluk büyük bir baskıya sebep oluyor olabilir. Daha önceden ağrı mevcut değil ancak son zamanlarda ortaya çıktıysa yüklenme vs sebeplerle gibi bağ dokusunda ödem oluşmuş olabilir. Eklem ağrıları özellikle belirli bir yaştan sonra asla hafife alınmamamlıdır.

Sabah antremanı:
1599461785617.png

Son düzenleme:
@ArVoGu yaşım 35. Bisikletleri (şehir +yol) düşük kadansta kullanmıyorum. Bike fit 'te yaptırmadım. Yol bisikletini yeni aldım. Sele ayarını bisikleti aldığım yerde yaptırdım (aktif pedal). Belkide en iyisi uzman bir doktora görünmek. Teşekkürler bilgi için

Köy yollarından Arras'a gideyim dedim, döndüm, dolandım, yine ana yola (bilmeden) çıktım.😓
Baktım öğlen oluyor, döndüm, Cambrai'de sağlam bir dönerci var. Üzerinize afiyet bir dürüm gömdüm.😁

Screenshot_20200907-145938_Strava.jpg
Check out my activity on Strava: (link)

Yörük dediğin avlanır, geyik eti yer. Bize anca ceylan çıkıyor.🤪 Gerçekten yolda önüme ceylanlar çıktı durdu.😅 Kanal yakını, ormanlık alanlar olunca normal.
Geyik çıksa vuracam sanki de. Sıfır araba parası cezası var.🤣

Strava kulübümüz var mı forum olarak?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Köy yollarından Arras'a gideyim dedim, döndüm, dolandım, yine ana yola (bilmeden) çıktım.😓
Baktım öğlen oluyor, döndüm, Cambrai'de sağlam bir dönerci var. Üzerinize afiyet bir dürüm gömdüm.😁

239875 dosyayı görüntüle

Üstad sizin rotalarınıza çok imreniyorum, keyifle takip etmekteyim. Umarım bir gün bana da nasip olur o taraflarda pedal çevirmek. Forumda günlük vari bir konunuz veya blogunuz olsa takip etmek isterdim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Üstad sizin rotalarınıza çok imreniyorum, keyifle takip etmekteyim. Umarım bir gün bana da nasip olur o taraflarda pedal çevirmek. Forumda günlük vari bir konunuz veya blogunuz olsa takip etmek isterdim.
Üstad falan estağfurullah. Forumda bu ünvanı hakeden o kadar üye varken.
Talihim böyleymiş, gelip buraları görmek, böyle bir iklimde yaşamak varmış.
Abartılacak bir durum değil yani. 🙂

Geri