Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Scudo
Hocam tebrikler gerçekten, bunlar nasıl ortalamalar insan yol bisikletine hem heves ediyor hem ürküyor.
Zwift sürüşlerinde ortalamalar gerçek sürüşlere göre yüksek, zira rüzgar direnci yok, karşına birisi yada araç çıkma derdi yok dolayısıyla fren yapmada yok. Tek sıkıntı sürekli pedal çevirmek zorundasın, 5 sn pedal çevirme grup uçar gider tekrar grubu yakalamakta mümkün olmayabilir

Hocam tebrikler gerçekten, bunlar nasıl ortalamalar insan yol bisikletine hem heves ediyor hem ürküyor.
Bu ortalamaları zwift'te yapmaya bir şey yok. Siz de yapabilirsiniz. En son paylaştığım strava kaydım gerçek hayatta trafik içerisinde yaptığım sürüş.

Bu ortalamaları zwift'te yapmaya bir şey yok. Siz de yapabilirsiniz. En son paylaştığım strava kaydım gerçek hayatta trafik içerisinde yaptığım sürüş.
Neredeyse 33 ortalama. Tebrikler 👍🏼
Ben şimdilik şehir bisikletimle kendi rotalarımda PR kovalıyorum. 23-24 ortalama kendi hedefim (18-20 km gibi mesafelerde) tabi şehir içi yollarda trafik bir engel.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Iyi beslenmeden yola çıkmayın, grupta kimin ne zaman ne yapacagi belli olmuyor hep birkac atimlik kurşun saklayın. Yoksa yari yolu rüzgarla bogusarak gidiyorsunuz 😆
Screenshot_20210220-174431_Strava.jpg

16 derece havayı görünce sezonu açtık.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geri