Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Ozaman gayet normal, zira birinci kademe aşağı doğru eğimde sürmek gibi birşey. Kademeyi şöyle 5-6'lara getirin bakalım dediğiniz ortalamayı görebilecekmisiniz 😀
Olur onu da denerim evdeyiz nasilsa bundan sonra
Olur onu da denerim evdeyiz nasilsa bundan sonra
Yokus asagi biraz iddiali gibi bence ama dedigim gibi denerim amac form tutmak.

Son düzenleme:
Scudo
@alper2508 Telefon üzerinden mi kullanıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: alper2508
@Gkt34 ile sezonu açtık kapanma öncesi. Strava'yı açmayı unutmuşum yolun yarısına kadar :) Geçen sene güvenli bölge olarak sürüşler yaptığımız yerlerde de köpek sürüleri oluşmuş, sayı belki 10 kat artmış. Bu sene de diken üstünde geçecek sürüşlerimiz belli oldu şimdiden.

Screenshot_20210501-022114_Strava.jpg

Nisan ayini iyi kapattik. Ramazan ve sokaga cikma yasaklarina ragmen guzel bir ay oldu. Ayrica bir antreman dongusunun daha sonuna geldim. Simdi bayram sonuna kadar off sezon ve plansiz programsiz sürüş zamani. En cok eğlendiğim dönem 😆 Sonra 23 haftalik yeni bir döngü. Screenshot_20210501-024628_Strava.jpgScreenshot_20210501-024403_Strava.jpg

IMG_20210502_080006.jpg

Herkese günaydın. Pazar sabahı bisiklet sürmesi gibisi yok. 😆 Kendi ortalama hızımı yavaş buluyorum, bisiklete göre normal de olabilir bilmiyorum. Ortalama hızımı artırmak için tavsiyelerinize açığım.

Pazar gunu suruse cikmistim, buraya yazmayi unutmusum eksik kalmasin.

Havanin gunesli olmasina kanip suruse cikayim dedim, arkadaslarindan kimse katilmayinca tek basima koyuldum yola. Ilk basta arkadan ruzgar, mis gibi hava vardi ama buranin degisken havasi yuzunden bir kac kez yagmura yakalandim. Bir ara doluya cevirdi, bir otobus duragina sigindim 15-20 dk bekledim yagmur/dolu dinsin diye ondan sonra "seker miyiz eriyelim kardesim" diyerek devam ettim yola. Bisiklet zaten camur oldu, benim ustum basim da fena pislendi ama guzel bir surustu.

Strava: (link)

Surus sonrasi stravaya bakip, "arkadan ruzgar sayesinde iyi de ortalama yapmisim heee" derken reyizin surusunu gordum uzaklara baktim bi sure. Tamam biz de tail wind ile surduk de bu nedir arkadasim 270 km'lik suruste 37 km/s ortalama mi olur!

Screenshot 2021-05-11 at 10.36.40.png

Neyse, ben surus videosunu birakayim buraya. Youtube'da video kalitesini dusuruyordu hep, sagdan soldan okuduklarimdan sonra videolari 2k cekemeye basladim ben de bundan sonra.

Geri