Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Scudo
Çanakkale'nin rüzgarları beni bitirdi. Mtb kullanıyorum, duruşum, giyimim aerodinamik açıdan kötü :koptum: Rüzgar sağlam estiğinde fren yapmış gibi oluyorum :koptum: Rüzgara karşı koyamıyorum bacak yetmiyor sonuç bu :/

asssss.jpg

@srtkmc hocam aynı durumu bugün ben işe gelirken yaşadım. Düz yolda 15 km hızı geçemedim. Birde yokuş çıktım 9 km bittim bacak bitti. Ciddi moral bozukluğu oluyor gerçekten. Durmak yok pedallamaya devam 💪💪💪

IMG_20210715_145702.jpg

Check out my activity on Strava: (link)

Normalde bugün hafif toparlanma ve Zone 2 de falan takılmayı düşünüyordum arkadaş çağırınca duramadım 😀 neyse bunlar hep antreman sağlık olsun.

Sabah 9'da başka bir şehire otobüs biletim var bu geceyi boş geçirmek olmazdı. Yolculuğun heyecanıyla uyuyamamışken son bir gece sürüşü yapayım dedim. Önümüzdeki bisikletsiz 10 gün boyunca koşuya yöneleceğiz artık 😅 IMG_20210716_030227.jpgCheck out my activity on Strava: (link)

1tur yetmedi ikinciye de çıktım Check out my activity on Strava: (link)

Son düzenleme:
Screenshot_2021-07-15-18-58-38-071_com.strava.jpg
40 km ilac gibi geldi :) yolun son kısmında dört beş tane in cik var, orası gücümü bitirdi. Sürerken ellerde uyuşma oluyor. Gidon yükseltme yapmıştım ama yeterli olmadı galiba. Keşke öne arkaya hereket edebilen bir yükseltme olsaydı. Gürsel Akay sağolsun zamanında öyle bir gidon yükseltme yapsa daha çok işime yarayacaktı galiba.

Son düzenleme:
Sayın @seko35.50 'a iş yeri ziyareti.
Screenshot_20210716-195145_Strava.jpg
İzmir sıcağında bisiklet yolu kullanılabilirmiş. Kimsecikler olmuyor. 😁

Bugün günlerden #bikeizmir ile toplu sürüş💪.................................Sn.Cemal Ç. bahsettiğim grup

2880CFE2-82DF-4D43-A10E-DA02F077CFD3.jpeg

Son düzenleme:
1626511449562.png

4 gün öncesine ait bir sürüş. Beni düşüncelere gark eden bir coğrafyada yaşamaktayım. A noktasından B noktasına giderken herhangi bir düz alan bulunmadığı için bu kadar az bir mesafede dahi 321 metre tırmanmam gerekiyor.

Geri