Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Scudo
Bir sabah,
Check out my activity on Strava: (link)
Screenshot_20210817-222727_Strava.jpg

Bir akşam.
Screenshot_20210817-222739_Strava.jpg

Son düzenleme:
Akıllı cep telefonu ve yol bilgisayarını aynı gün garantiye gönderdim. Bugün ilk defa kayıt dışı bir sürüş yaptım. Çok garibime gitti. Hiçbir sayısal veri görmeden sürmek biraz zevksiz geldi.

Bisikletim düz gidonlu, küçük boynuzları var (Manifesto). Lastiğim 35mm. Gidonu vs değişmeden 25mm lastik taksam ne kadar hızlanırım?
Önemli ölçüde fark olacağını kesinlikle sanmayın. Yarım km/sa ancak. Hayal kırıklığına uğrarsınız.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Arkadaşlar selam,
iki soru:
1- Eğimsiz, yaya olmayan müsait bir yolda 15 dk tempoyu düşürmeden sürekli kullanıyor olsanız (kendinizi öldürmeden tabi), bu 15 dakikada ortalama kaç km hıza ulaşabilirsiniz? Ben İstanbul Maltepe'deki velodromda 15 dk ortalamada 28-29 km'yi geçemiyorum. Yaşım 43.
2- Bisikletim düz gidonlu, küçük boynuzları var (Manifesto). Lastiğim 35mm. Gidonu vs değişmeden 25mm lastik taksam ne kadar hızlanırım?
1- 38-40 arası yaparım herhalde.
2- Harcadığın para alacağın performansa deymez.

Screenshot_20210818-092849_Strava.jpg

Yol bisikletim yok iken hız yapamıyordum ve rüzgar vardı. Şimdi yol bisikletim var ve yine tam kapasite hız yapamıyorum çünkü rüzgar var. Bu mantığa göre rüzgar hep var. Yani demek oluyor ki: Ya bu rüzgarı evladın bilip sahipleneceksin ya da bulunduğun şehri terk edeceksin...

Bu sabahtan (döngü olsun diye vapurla geçtim karşıya ama yinede yüz oldu.😅)

Screenshot_20210819-190343_Strava.jpg

Bu akşamdan,

Screenshot_20210819-231200_Strava.jpg

Geri