Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Merhaba, bu kalori hesabını neye göre yapıyor Strava biliyor musunuz? Şöyle bir sürüş yaptım mesela, sizinkine göre 2/3 oranında bi kalori yakmışım gibi hesaplıyor bende.

320677 dosyayı görüntüle
Kaloriyi nasil ölçtügünu bilmiyorum samsung galaxy watch 5 pro ile ölçüm yapıyorum hız bilgileri beni supheye düşürüyor cunku sürerken anlik saatten takip yaptigimda geç geliyor gibi, samsungun kendi health uygulamasi ise anlik düzgün gosteriyor hizi

Scudo
GPS ve yüzme destekli akıllı saatler beni aşıyormuş :agla: . Akıllı bandlarla işi çözebilir miyiz diye düşünmüştüm de onlarda da GPS özelliği yokmuş. Smart band 9 alıp GPS olmadan sadece ne kadar yüzdüğümün kaydını tutacağım şimdilik. Teşekkür ederim.
(link) bende şöyle bir saat var. koşu, bisiklet, yüzme, ip atlama vs gibi pek çok aktiviteyi destekliyor. havuzda yada denizde de yüzlerce kez kullanmışımdır. gayet de iyi veri alıyor o yönden. araştırın isterseniz.

(link) bende şöyle bir saat var. koşu, bisiklet, yüzme, ip atlama vs gibi pek çok aktiviteyi destekliyor. havuzda yada denizde de yüzlerce kez kullanmışımdır. gayet de iyi veri alıyor o yönden. araştırın isterseniz.
xiaomi band 9 aldım. Bisiklet için yol bilgisayarım vardı zaten. GPS olmayınca yüzme kaydı almanın pek tadı olmuyor ama yine de en azından ne kadar yüzdüğümün kaydını tutuyor.

Son düzenleme:
Bisiklet bakım ve onarım ücretleri
1 hafta falan oldu sürüşü yapalı, biraz düşüncelerimi söylemek istedim. Yaptırdığım bakımın ilk bundan önceki kısa sürüşlerimde hissetmiştim, ama bu sürüşte ortalamamın bu kadar düşmüş olması tersine kötüleştiğini düşündürtüyor bana. Bakırköy-Eminönü arasını 30 ortalama ile dönmüştüm, giderken de yakın oluyordu ortalamam buna normalde, bu sürüşte çok daha az oldu. Aslında yine benzer viteslerde sürdüm diyebilirim ama kadansım daha düşüktü.(cihazım yok ölçen ama normalime göre öyle hissettim) Onun dışında ilk defa bu kadar uzun sürdüm rekorum oldu :D Hiç bu kadar yorulmamıştım, ve 60-70 km'den sonra bike fitin ne kadar önemli olduğunu anlamaya başladım. Belim, ellerim ve bileklerim ağrıdı. Kendi adıma iyi bir performans denemesi olduğu için sürüşten yine de mutluyum, ama mtb ile bir daha bu kadar uzun sürüş yapacağımı sanmıyorum :D

Dosyalar

• sporthealth-1-20240906-140708.jpg
    sporthealth-1-20240906-140708.jpg
    20,8 KB · Okunma: 10
Yüzme performansınız gerçekten takdire şayan. Önceden gelen bir şey mi yoksa triatlona başladıktan sonra mı bu seviyeye getirdiniz?

Teşekkür ederim. Sportif anlamda yüzmeye geçen yıl haziranda başladım, ondan öncesinde şnorkel, scuba yapıyordum.

Normalde 3km yi 1:45 pace ile yüzebilir seviyeye geldim, buradaki performansta akıntının büyük etkisi var.

• Beğen
Tepkiler: cixece
Teşekkür ederim. Sportif anlamda yüzmeye geçen yıl haziranda başladım, ondan öncesinde şnorkel, scuba yapıyordum.

Normalde 3km yi 1:45 pace ile yüzebilir seviyeye geldim, buradaki performansta akıntının büyük etkisi var.

Evet sizin performansınızı gördükten sonra hemen erkeklerin sonuçlarına baktım ve birinci arkadaşın 1:02’yle sudan çıktığını gördüm. Oradan uyandım biraz :)

1:45 de çok çok iyi bir pace, benim de hedef pace’im. Umarım oralara çekebilirim seneyeki yarışlarımdan önce.

• Beğen
Tepkiler: gurkan
8 Eylül Pazar Denizli Çal Belediyesi'nin Çal Bağ Bozumu Etkinlikleri kapsamında tur vardı. Yerel bisiklet kulüpleri olarak toplu katılım sağlandı toplamda 46 bisikletçi vardı. Denizli merkezden araçlar ile alınıp Çal içinde önceden belirlenen 30kmlik sürüş ile noktalandırıldı. Tur içinde antik kazı alanında çeşitli bilgiler verildi. Denizli'nin dokuma tarihinin milattan önce 8500lü yıllara uzandığının çeşitli kanıtlarını bulmuşlar. Aslında bağ bozumu etkinliklerinde şarap tadımı vs. de oluyor ama bizimkinden yoktu.

toplanma noktasına gidiş : (link)
Çal Turu : (link)
Çal'dan dönüş ve mini tur : (link)

Toplanma Yerine gidiş
toplanma yerine.JPG
Çal Eski Höyük Turu
çal turu.JPG
Çal 'dan dönüş
minitur.JPG

1000148136.jpg

Çok hamlamışım çok.

Bisiklete de bok atmadan yapamıycam. Kim 12kg gravele 34-50 yol aynakolu koyar ki. Bari büyük ruble koysaydınız.

8'li sistemde yeni cues 8'li 11-40'ı clarisle çalıştıran birinin videosu vardı. Sanırım o rubleye geçicem.

IMG-20240911-WA0000.jpg
Sabah sürüşü

Sapanca giriş çıkışı trafiği olmasa 36 ortalama gelirmiş. :) Trafikten kaçalım derken parke yolda böbrek taşlarımızı döktük.

Screenshot_20241012_134613.jpgScreenshot_20241012_143608_com.strava.png

Screenshot_20241012_134632_com.strava.png

Geri