Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Istanbul-Tekirdag. Hazirliksiz falan olunca anca bu kadar oldu. IMG_20160306_192708.jpg IMG_20160306_190119.jpg

• Beğen
Tepkiler: Hurol Yoney
Scudo
@ahmetaldag

Strava sitesinden aktivitenin detayına gir. Sağ üstte sosyal medya ikonlarının yanında paylaşım butonuna tıklayınca "Embed on blog" linki gözüküyor. Ona tıkladığında ortada pop-up şeklinde sana embed kodu verecek. Embedin içerisindeki linki alıp, cevap yazarken medya olarak ekleyebilirsin.

çok güzel yazmışsın ama ben anlayamadım :( kodu kopyalıp aldık,medya olarak ekleyebilirsin demişsin,onu bulamadım...

image.jpeg Bike Ride Profile | Morning Ride near | Times and Records | Strava

• Beğen
Tepkiler: Volks
@ahmetaldag

Embed kodunda link burada diye belirttiğim src arasındaki linki kopyalamak için not defterini kullanman daha kolay olabilir. Kırmızı işaretli ikona basarak kopyaladığın linki yazıp "Ekle" butonuna bastığında medya kodunu ekleyecek.
<iframe height='405' width='590' frameborder='0' allowtransparency='true' scrolling='no' src='link burada'></iframe>

Ekran-Resmi-2016-03-07-13.55.31.png

• Beğen
Tepkiler: ahmetaldag
(link)

(link)

(link)

(link)

• Beğen
yükleme gerçekleşemedi :D

@ahmetaldag
al benden de o kadar :)

• Beğen
@Volks aktivitenin share this activity ikonuna tıklayınca;
1.JPG
Embed on blog tıkla ve bu pencere açılkacak;
2.JPG
Buradanda bu linki alman gerekiyor;
3.JPG
Bu linki de bu ikona tıklayıp yapıştır;
4.JPG
Gerçi link ayrıca seçilemiyor.Hepsini kopyalayıp sarı işaretli link kalacak şekilde kalanını sil. Hepsi bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: Volks
Bugünkü sürüşümü kaydedemedim. Şu şekilde kalıyor ve hiç bir bilgi yok http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160310/24948085de34c43422682f75afc2c795.jpg
Üstteki 28.4
Nasıl düzeltebilirim?

(link)

garmin'i denedim. trafik berbattı ama garmin'i bayağı çözdüm. ekranımı ayarladım. sahil ve eğimli turlar için iki ayr ekran yaptım. sensörlerim çalışıyor. Kurulum kolaymış, stravaya aktarması ilk basta uğrastırdı ama...

• Beğen
(link)

(link)

Geri