Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Siz insan değilsiniz yav 50 kilometre gitmek nedir? Ben eski bisikletle 3 km giderken canım çıkıyordu* bunu sürmesi de 1 saat sürüyor. :acpsnr: Ama yeni velaspit alacağım Allah'tan :cool:
*Daha çok bisiklet beni değil ben bisikleti taşıyordum :D

• Beğen
Tepkiler: kaskreis
Scudo
Gönül istedi ki ben de ekleyeyim ama utandım 4 km yi eklemeye :)
Burada kilometreleri görünce gaza geldim.

• Beğen
Tepkiler: Hüesyin
@gokhaan İster 4 km ister 50 km hiç önemli değil. Önemli olan ne kadar gittiğin değil yolda ne kadar kaldığın demişler. Keyif aldıysan gerisi sıkıntı değildir.

@CyclingBird Çok doğru söylüyorsunuz. Zaten bisikletle 2 kere çıkabildim çok yeni. Şu an için uzun mesafeler gidebilecek kondisyonum da yok . Bakalım ekipman tamamlansın yavaştan turlara da başlarım. Sonra atarım artık buraya :)

• Beğen
Tepkiler: Hurol Yoney
@gokhaan Yavaş yavaş olur, önemli olan kararlılık,diyeceksiniz ki ben bu yolu gideceğim,1saatte de olsa 5 saatte de olsa.
Eskiden 5 km yolu gitmeye korkardım,şimdi 4 günde 140 km yaptım,kendime aylık 200 hedef koydum,her ay da artacak..
Hayırlı olsun bisiklet ne ?

@kaskreis Aylık hedef koymak çok mantıklı. Kask , iç lastik eksiklerim var şu an. Onları tamamlayınca yakın yerlere gitmeye başlayacağım. Bisiklet Carraro Sportive 221 .

• Beğen
Tepkiler: kaskreis
Gaza geldim dün :) 4 km yi neredeyse 5 kat arttırdığım düşünülürse fena sayılmaz :)
https://i.hizliresim.com/nE2AXa.jpg

• Beğen
Tepkiler: Aykuttasdelen
@gokhaan

izmir yolu caddesinden görükleye, oradan yolçatı, doğançay yapıp tekrar merkeze gelebilirim ... ^^ bursada otursa idim çünkü çok trafik olacağını düşünmüyorum... kendinize oralarda bi arkadaş bulun derim bence.

@Aykuttasdelen Evet görükle tarafı da uygun benim için. İlk sefer için Fsm'ye gideyim dedim. bir dahaki sefer o tarafa yönelirim. Forumda Bursa grubu çok aktif değil. Biraz kondisyonu da arttırırsam ben orayı aktif hale getiririm zaten :)

Screenshot_20160828-204300.png

Kahraman şehidimiz Ömer Halis Demir'in kabrini ziyarete gidiyoruz. 1. Gün: Ankara-Şereflikoçhisar

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160828/a81dbf1b391da36454e42a256c3d7747.jpg

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri