Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Arkadaslar
segment klasmaninda yaptigim dereceler women kisminda da degerlendirilmis..evvelden bir bayan arkadas bana uyari mesaji gondermis, cinsiyet ayarinda yanlislik var demisti.ben bilemedigim icin famela diye kalmis, daha sonra male diye degistirdim...daha sonraki segmentlerde women kismi cizikti..en son yaptigim segmentte gene women klasmani olarak degerlendirilmis..ayarlara baktim en son ayarladigim male seklinde..bu iste bi yanlislikmi var yav,.kurtarin beni sundan.
2017-09-19-10-40-55.png

Scudo
Eymir yokuşu bitirdi beni.:D:D

a10yRz.png

Arkadaşlar merhaba, strava'yı kullanırken cep telefonumun mobil veri'si açık olmasına rağmen yolu yarıda kesiyor. Tur bittiğinde bir bakıyorum ki yolun yarısında kesilmiş. Neden kaynaklanıyor olabilir?

@lonesome_cyclist bazen bende de oluyor. Anlamadım ama uzun süre mobil kopunca oluyor sanırım. Özellikle vodafone operatöründe.

@Fatih_K millet dağları tepeleri aşarken kopmuyor ama ben İstanbul'un göbeğinde kısa mesafe giderken nasıl kopuyor bu internet vallahi anlamadım :)

@lonesome_cyclist valla bende hep dağ tepe geziyorum. nadiren kopuyor. ama şehir içinde kopması gerçekten saçmalık :)

@Pureal

Hocam bu ne : ) bu bisiklet size mi ait ankara da misiniz ben de almayi dusunuyorum yakindan gorebilir miyiz acep?

@A.Tahsin zincir değişimi için bekliyorum, değişim yapıldıktan sonra tabii ki müsait bir zamanda görebilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: A.Tahsin
Geri