Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Arkadaşlar strava ücretli mi ve kullanımı hakkında rehber mevcut mu?

• Beğen
Tepkiler: newmountain
Scudo
Bu da yasaklar öncesi son sabah idmanı. Yağmur altında ve ıslak zeminde zor bir sürüş oldu. Decathlonun Van Rysel yağmurluğu ile üstüm hiç ıslanmadı, kısa yazlık tayt suyu emmiyor bile hiç ıslak hissetmiyor insan. SKS Raceblade çamurluklar olmasa perişan olurdum. Ayaklarım 1.5 saat sonra ıslandı ama neopren kılıf ısıyı muhafaza ettiği için hiç üşümedim. Ama insanın canı bir Shakedry Ceket de çekmiyor değil :D

(link)

1607094678243.png

Nations Challenge.. Türkiye'nin katılımı olmayınca başka ülke ile girdim.

(link)
Sanat icra etmişsin. :harika: Norveçte olup alabalık avlamak vardı. İşte o da benim sanatım.:koptum:
IMG-20201206-WA0004.jpg
Bugünkü arazi kaçamağı bu arada.
Check out my activity on Strava: (link)

Stavayı başlatıp yola cıktım. 5 km gitmeden kaza yaptım. 20-30 km hızla giderken park halindeki araç tam ben geçecekken kapıyı açtı. Korktuğum başıma geldi. Kafayı yere vurdum ama neyseki kask vardı. Bi kaç yerimde kafif çizik ve şişme dışında önemli bişey olmadı. Ön tekerin akordu bozuldu ama eve kadar getirdi. Aracında gördüğünüz üzere kapı kasınca yamuldu. Kapısı zor kapanıp açılıyor. Şirket arabasıymış. Polis çağırdık tutanak tuttu. Burda benim suçlu olma ihtimalim var mıIMG_20201207_110123.jpg

Stavayı başlatıp yola cıktım. 5 km gitmeden kaza yaptım. 20-30 km hızla giderken park halindeki araç tam ben geçecekken kapıyı açtı. Korktuğum başıma geldi. Kafayı yere vurdum ama neyseki kask vardı. Bi kaç yerimde kafif çizik ve şişme dışında önemli bişey olmadı. Ön tekerin akordu bozuldu ama eve kadar getirdi. Aracında gördüğünüz üzere kapı kasınca yamuldu. Kapısı zor kapanıp açılıyor. Şirket arabasıymış. Polis çağırdık tutanak tuttu. Burda benim suçlu olma ihtimalim var mı249664 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun öncelikle. Yolun tersi istikamette mi gidiyordunuz?

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve AtilaF
@cagatay660 hayır kardeşim normal yolumda gidiyordum
Sürücü kapısının dış sacına çarpmışsınız gibi gözüküyor o yüzden ters şerit mi diye sordum. Eğer siz kendi şeridinizde sürüyor ve bisiklet yolu yok ise size kusur çıkmaz diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
@cagatay660 park halinde olan araç kapıyı açtı sürücü yarafındaki kapı. Yani kapının iç tarafından vurdum. Kapı esneyince orayı kastırmış. Aynadan arkayı kontrol etmeden açtı galiba.

@cagatay660 park halinde olan araç kapıyı açtı sürücü yarafındaki kapı. Yani kapının iç tarafından vurdum. Kapı esneyince orayı kastırmış. Aynadan arkayı kontrol etmeden açtı galiba.
En korktuğum durum tekrardan geçmiş olsun. Dediğim gibi size kusur çıkacağını sanmam.

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve hamza06
Geri