TanerHoca
Aktif Üye
- Tepki
- 1.804
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
İstanbul’u bisiklet açısından bilmediğimden soruyorum hocam, karşıya nereden geçiyorsunuz? Boğaziçi köprüsü yada fsm’de izin veriyorlar mı bisiklete?
Maalesef köprüler sadece motorlu taşıtlara açık. Vapur ve feribotlari kullanabiliyoruz. Tahmin ediyorum ki Marmaraya da bisiklet alınabilir fakat hiç denemedim.İstanbul’u bisiklet açısından bilmediğimden soruyorum hocam, karşıya nereden geçiyorsunuz? Boğaziçi köprüsü yada fsm’de izin veriyorlar mı bisiklete?
Anladım hocam tamamdır, nedense sadece sürerek geçmeniz gerekiyor gibi bir yanılgı oluştu keyifli gezmelerMaalesef köprüler sadece motorlu taşıtlara açık. Vapur ve feribotlari kullanabiliyoruz. Tahmin ediyorum ki Marmaraya da bisiklet alınabilir fakat hiç denemedim.
Keske gecebilsek Sagolun, size de.Anladım hocam tamamdır, nedense sadece sürerek geçmeniz gerekiyor gibi bir yanılgı oluştu keyifli gezmeler
Marmaray bisikletle yolculuk saatleri:Maalesef köprüler sadece motorlu taşıtlara açık. Vapur ve feribotlari kullanabiliyoruz. Tahmin ediyorum ki Marmaraya da bisiklet alınabilir fakat hiç denemedim.