Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Kaza yapıp süpürge aracına milletin soruyla koyulunca kapattım.

Check out my activity on Strava: (link)
Screenshot_20211003-185323_Strava.jpg

Sonra "ben giderim daha yahu" diyip geri açtım.

Screenshot_20211003-185229_Strava.jpg
Şimdi hastaneye gitmem lazım. 😅

Scudo
Screenshot_20211005-005426_Strava.jpg
Jant ayarı için Kadans bisiklete sürdüm biraz. Tüm yolu sürerekte gidermişim aslında. Düzlüklerde 30 km/sa.'leri gördüm. Dün ölümden dönen ben değilim sanki.😅
MaşAllah deyin ha.😁

Yol bisikleti deneyimime böyle rüzgarlı ve egzozlu bir dönemden başladığım için şanslı mıyım şanssız mıyım bilmiyorum ama nabzı henüz zorlamıyorum. Rüzgar zaman zaman hızımı çok kesti ve droplara yüklendim.
(link)

Bu arada powermetre kullanmadan tahmini watt değerini ekranda almak için ne işlem yapmamız gerekiyor yardımcı olabilecek var mıdır acaba?

Yol bisikleti deneyimime böyle rüzgarlı ve egzozlu bir dönemden başladığım için şanslı mıyım şanssız mıyım bilmiyorum ama nabzı henüz zorlamıyorum.
(link)

Bu arada powermetre kullanmadan tahmini watt değerini ekranda almak için ne işlem yapmamız gerekiyor yardımcı olabilecek var mıdır acaba?
Anlık mı yoksa kayıt sonrası strava da görmek için mi soruyorsun?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Strava da yaşını kilonu doğru girmen lazım. Birde FTP test bir şekilde yapıp FTP'ni girersen daha sağlıklı olur.

275059 dosyayı görüntüle

Hastaneye giderken yolun başında vitesi bozdum , tüm rotayı ön aktarıcı 1'de iken gitmek zorunda kaldım. Altta bisikletçi var , çocuğu dükkana koymuş çocuk daha soruna bakmadan vites kolu değişecek 150 lira dedi geri döndüm :D
Hocam o bisikletçiyi tavsiye etmiyorum. Dükkana akort için dağ bisikletimi götürdüm kendim müdahale etmek zorunda kaldım.
Kaza yapıp süpürge aracına milletin soruyla koyulunca kapattım.

275065 dosyayı görüntüle

Sonra "ben giderim daha yahu" diyip geri açtım.

275066 dosyayı görüntüle
Şimdi hastaneye gitmem lazım. 😅
Bu tür kaza durumlarında kesinlikle ambulans çağırmanızı ve yerinizden kımıldamamanızı tavsiye ederim. Ben de ciddi bir kaza yapmıştım ve eve sürerek dönmüştüm. Şimdi anlıyorum ne kadar riskli bir hareket yaptığımı. Olayın sıcağıyla hissetmediğimiz küçük bir sorun vücudumuzu hareket ettirdikçe büyük sorun haline gelebilir.

Geri