Scudo Sports

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

@orhun21
(link)

Scudo
merhaba. Bazı aktivitelerimi favoriye eklemek istiyorum, mesela bisiklet sürerken düştüklerimi :D:D
Favoriye ekleme/favoriler gibi bir kısım varmı?

• Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
@avcioglu
Herşeyi yazılımcılardan beklememek gerek :) Bu dediğinizi, kaydedilen etkinliklerin başlığına, Düşüş / Eğlence / Grup vb. etiketler koyup, sonra aktivitelerim ekranından süzerek çözebilirsiniz mesela.

• Beğen
Tepkiler: avcioglu
aramalarda bulamadım, cep telefonunda kayıtlı strava bilgileri veya tam tersi, bilgisayarda kayıtlı strava bilgileri nasıl karşılıklı eşleştirilebilir, yani cep ve bilgisayar strava eşleştirmesi olabilir mi?

@mehmetgz
Uygulama zaten kayıtlı hesabınız üzerinden çalışıyor. Cep - PC eşleştirmesinden kastınız nedir tam olarak ? (Hesabınızdaki değişiklikler her platformda aynı anda görünüyor zaten)

Benim de merak ettiğim, koşu ayakkabısı ekliyken yürüyüş mesafesini kaydetmiyor, bunun bir yolu var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Strava yı 2017 yılında kullanmaya başladım, 2018'de girdiğimizde kayıtları siliyor mu geçmiş yılların kayıtlarını tutuyor mu? Yoksa başka programlar gibi İlla ücretli üyeliğe mi geçmek gerekiyor?

@Avukat_Behcet
Ücretsiz kullanıyorum bende. Kayıtlarınız duruyor. Hatta iyi oluyor kıyaslama açısından :harika:

• Beğen
Tepkiler: Bisiklet Muptelasi
Strava'da sürüş yaparken nasıl fotoğraf çekip sürüşe ekliyoruz? Bazen geçtiğim yerlerde hoşuma giden manzaralar oluyor. Sürüş kaydıma bakarken hem yolu, hem gezdiğim yerleri tekrar hatırlarım, o bakımdan.

@MehmetAliB.
Kamerayı açıp çekiyorsunuz, sürüşü yüklerken fotoğraf ekleme seçeneği çıkıyor. Hatta strava aktivite sırasında çekilenler şeklinde ayırıyor açıkken çekilen fotoğrafları. Böylece kolayca istediğini seçiyorsun.

İstersen aktiviteyi kaydettikten sonra Edit kısmından da fotoğraf ekleyebiliyorsun.

@BerkEvren bende öyle olması gerektiğini düşünüyorum fakat cep telefonundaki sürüş kayıtlarının hiçbirisi bilgisayardan girdiğimde gözükmüyor, bilgisayardan yaptığım profil güncellemeleri cep tlf uygulamasında gözükmüyor, bir yerlerde hata yapıyorum ama nerede

@mehmetgz
Birinde üyelik açıp birinde google ile giriş yapmış olabilir misiniz? Uygulama ve PC'de üyelik bilgilerinizi kontrol edin derim. Uygulamadan ayrı bir senkron olayı yok normalde.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@MehmetAliB.

@mehmetgz

Kaydı bitirdiğiniz anda yapmanız gerekiyor işlemi. Fotoğrafları aynı telefon ile çekerseniz o anki noktanıza ekliyor.

@MehmetAliB.

@Musa_06-18
@MehmetAliB. @Musa_06-18
Fotoğrafların eklenmesi için kaydı durdurmanıza gerek yok. Sürüş kaydınızdaki saate göre yerleştiriyor strava fotoğrafları telefonunuzdan.
Örnek olması açısından ben yol bilgisayarına kayıt alıp, fotoğraf makinesi ile fotoğraf çekiyorum. Kayıt bittiğinde gps ile beraber telefona aktardığım fotoğrafları da yüklüyorum. Kendisi harita üzerinde doğru konumlara (saate göre yapıyor) yerleştiriyor fotoğrafları. Strava telefonda çalışıyorsa zaten kendisi soruyor resimleri alıp almayacağını kayıt sonunda.

Upload veya edit ekranlarında fotoğraf seçebiliyoruz;

Screenshot_20171012-133837.png Screenshot_20171012-134131.png

Ben aksiyon kamera ile çektiklerimi telefona atıp yüklediğimde yerlerini doğru göstermemişti. Tekrar deneyeyim o zaman yazarım bende.

@Musa_06-18
Dosyaların tarih - saat bilgisi önemli haritaya yerleştirme konusunda.

@BerkEvren aynen. Aksiyon kameradan telefona attığım saati almış olabilir.

arkadaslar strava 2017 yilinda yaptiginiz spor aktivitelerini filmlestirmis. cok da guzel olmus. benim filmim asagidaki linkte. ilk kisa metrajli filmim.

(link)

Geri