Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

@alper 76

1. Strava'da segmentleri favorilerine al,
  2. Garmin ile Strava'yı eşleştir,
  3. Sonra bilgisayarından Garmin Connect'i senkronize et,
  4. Ta-tam.

• Beğen
Tepkiler: Burak A.
Scudo
@Musa_06-18 İlk mesajı düzenleme konusunda ellerinize sağlık. Sayfalarca yazı arasında tüm önemli bilgiler en başta olacak böylece. :harika:

• Beğen
Tepkiler: semçanta
@fblisaru bunlari önceden zaten yapmistim ama sorun ne bilmiyorum.
Şöyle söyleyeyim bir kurs açıp onun üzerinde giderken segmentleri ile ilgili uyarı alacağımı düşünüyordum ama uyarılar açık olduğu halde bir şey yok... Aynı durum kendi garmin segmentlernde olmuyor..

Mesela yoldan çıkınca uyarı geliyor geri girince segment bulundu diyor ve görsel eslikciyi ekliyor.

@alper 76 Course açıksa live segments özelliği çalışmıyor.

Strava premium ise yıldızlanan segmentler live segments oluyor.
Strava premium değil ise, segmentleri fit dosyası olarak indirip garmin'i pc ye bağlayarak cihaza atılmaları gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: alper 76 ve Özcan
Ben MapMyRide uygulamasını kullanıyorum. Strava'yı da indirmiştim ama pek alışamadım ona. İkisini de kullanan varsa arada Strava'nın MapMyRide'a göre bir avantajı var mı söyleyebilir mi?

Daha önce bir kaç kez daha strava konularında sorup cevap bulamadım. Bilgisayarımdan strava profilime girip "Hide your house/office on your activity maps" özelliğini aktif hale getirip istediğim alanı da belirlemiş olmama rağmen, ayarı yapmamdan daha sonra başlayan sürüşlerimde de haritalarda gizlenmenin olmadığını gördüm. Eksik veya yanlış yaptığım nedir?

Kalp atım hızını nasıl doğru bilebilir ki? Performansımıza göre ortalama bir şey mi söylüyor?

@MELİKŞAH @fblisaru kendi aktivitenizi kendi hesabınızdan inceliyorsanız eğer size tam başlama bitiş noktalarını gösteriyor olabilir, başka bi hesaptan kontrol ettiniz mi acaba?

Maalesef.

Şu etkinliğe bakıp bana bitiş noktasını söyleyebilirseniz teyid etmiş olabiliriz.

(link)

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@NKurtuldu premium dayım Yıldız şeklinde seçtim. Course özelliğini kapatamadim el kitabı ni dikkatli okuyup ararım artık...

son moda relive özelliğinide ekleyelim :) uydu görünüşü ile sürüş yaptığın güzargahı video halinde mail adresine gönderiyorlar :) uzun turlarda sarj yetmiyor gps sömürüyor adeta bu yüzden garmin , polar tarzı cihazlar lazım :)

Arkadaslar iphone telefonlarda google maps i nasil seciyoruz bileniniz var mi

@luneris
Rica ederim. Böyle güzel olacağını düşündüm. İnsanlar kolay ulaşabilsin bu sayede.

@Carcass06
Bağlantılı cihazlar kullanırsan doğru sonuç alırsın. O sadece programa entegre eder. Garmin'in, Polar'ın saatleri falan var bunun için. Xianomi Mİ Band 2 desteklese harika olacak aslında. Şu anda yürüyüş, koşu sırasında anlık kalp atımı takibi yapabiliyor.

@akgulcemal
Aynen öyle. Kendi hesabından bakarsan Başlama bitiş noktalarını gösteriyor. Başka hesaptan veya hesabından çıkış yaptıktan sonra bakmayı dene.

@yusufgs3625
Böyle birşey yok herhalde. Varsa kullanalım :)

Geri