Scudo Sports

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

şehirde bir segment var , adam uçaktan strava açmış 400km ortalama , bunları engellemek için çok faydalı.

bak bunu ilk defa duydum astronomik rakamları direk silebilirler yada o aktiviteyi silebilirler.

• Beğen
Tepkiler: altayfun
Scudo
Düzgün sürüş yapıyor, bitince bisikletini arabaya atıp yola çıkıyor, Garmin halen açık, 85 nabızla tüm KOMları alıyor. İstanbul'da çok var :D

Flag atınca da öfkeleniyor, yahu crop'la olsun bitsin

strava yıllık üyeliği kaçtan yeniliyor 2025 de, yenileyen oldu mu

uygulama üzerinden baktığımda 799,99 da yıllık yenilenecektir diyor.
apple bana 279,99 dan yenilenecektir diye mail attı.

merakla bekliyorum 8 martı

uygulama mağazadan girdiğin zaman 279.99 1 yıl seçenek var sanırım eskiden gelenler devam edecek aynı fiyattan , şimdi baktım 1 yıl 159.99 tl olarak var. 279.99 silinmiş

Araç kullanan sporcular için önlem aldı sevgili Strava😎
(link)

Epey oldu bu aktif olalı. 6-7 segmentimi başvurarak açtırdım. Anlayacağınız bazen doğru çalışmadığı gibi geçmiş etkinlikleri de kapsamıyor.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Sadece nabız sensörü strava ile eşleşebiliyor. Onun dışında diğer sensörleri eklemek mümkün değil.

Eğer nabız dısındaki sensörleri eklemek isterseniz wahoo fitness uygulamasını kurabilirsiniz. Hesabı stravaya bağlarsanız sürüş biter bitmez stravaya gönderiyor. Denemek için zamanında kullanmıştım çok güzel oluyordu.
Bilgilendirme için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici

bende baktım yıllık 799 yazıyor aylık olarak ise 129,99 diye çıkıyor bende.

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
bende baktım yıllık 799 yazıyor aylık olarak ise 129,99 diye çıkıyor bende.
Strava uygulamasından baktığınızda yıllık 799 diyor. ama o bölümün en altında "manage in the app Store" kısmı var.
Ona basınca yeni bi sayfa açılıyor ve orada yıllık 279,99 olarak görünüyor...
Ama anladığım kadarıyla, sadece mevcut üyelere aynı şekilde devam ettiriyor. Yeni üyelerde görünüyor mu bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora

279,99 dan yeniledi

yeni bisiklet ekledim ancak bugün kü sürüşümde göstermedi , km yapmadı. farklı bir ayarı mı var ?

yeni bisiklet ekledim ancak bugün kü sürüşümde göstermedi , km yapmadı. farklı bir ayarı mı var ?
Şuan nasıl bilmiyorum ama eskiden (2 sene önce falan) birden fazla ekli ise sürüşün ayarlarından seçmek gerekiyordu. Sonra farklı seçene kadar her sürüşte o çıkıyordu.

Şuan nasıl bilmiyorum ama eskiden (2 sene önce falan) birden fazla ekli ise sürüşün ayarlarından seçmek gerekiyordu. Sonra farklı seçene kadar her sürüşte o çıkıyordu.
dediğiniz gibi yaptım , distance ilerledi bir daha ki sürüşte ne olacak bakalım.

dediğiniz gibi yaptım , distance ilerledi bir daha ki sürüşte ne olacak bakalım.
Kaydı Strava üstünden tutuyorsanız sürüş bittikten sonra kaydetme sayfasında bisikleti seçebiliyorsunuz. Eğer yol bilgisayarındansa o zaman sürüş ayarlarından seçiminizi değiştirmeniz gerekir. Ama (emin olmamakla birlikte) zannediyorum bunu bi defa yaptığınızda sonraki sürüşlerde de kullandığınız son bisikleti seçerek kayıt atacaktır.

Bu arada eğer eski bisikleti bir daha kullanmayacaksanız ayarlardan onu emekliye ayırabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve altayfun
Sanirim profil kısmında ekipmanlarım diye sekmede ayarlayabiliyorsun. Mtb için mtb bisikleti seçip, yol için aktif olan hangisi ise onu. Hatta koşu için ayakkabı eklediysen onu falanda ayarlayıp varsayilan etkinliğe göre otomatik kendisi ayarlıyor
1000236570.jpg

Arkadaslar konu dışı olacak ama profil resimleri neden görünmüyor stravada

flag atıldığında ,flagı kimin attığı , flag yiyene gidiyor mu ?

Geri