Scudo Sports

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

Scudo
Strava hesabınıza (link) sitesini bağlarsanız size sürüşünüz ve gelişiminiz hakkında güzel veriler veriyor. Tavsiye ederim.

Strava hesabınıza (link) sitesini bağlarsanız size sürüşünüz ve gelişiminiz hakkında güzel veriler veriyor. Tavsiye ederim.
bu siteden hangi değerleri takip ettiğinizi detaylandırabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
bu siteden hangi değerleri takip ettiğinizi detaylandırabilir misiniz?
Dashboard ekran görüntüsü bir fikir verir sanırım.
1742809430288.png

Ayrıca aşağıdaki gibi her aktivite sonrası yorumunu Strava'ya da ekliyor.
1742809683518.png

Son olarak şunu söylemeyi unuttum. Kullanım için powermetre istiyor.

Strava, Runna isimli koşu uygulamasını satın alıyormuş. Bi heyecan yaptım akışımda görünce ama koca koca paragrafların en sonuna yazmışlar ki ‘Strava ve Runna ayrı işler, yakın bi gelecekte birleştirmeyi düşünmüyoruz’ :(

Strava, Runna isimli koşu uygulamasını satın alıyormuş. Bi heyecan yaptım akışımda görünce ama koca koca paragrafların en sonuna yazmışlar ki ‘Strava ve Runna ayrı işler, yakın bi gelecekte birleştirmeyi düşünmüyoruz’ :(
Runna yapay zeka desteğiyle kişiye özel koşu antrenmanları veriyor. Kullanan ve tavsiye eden arkadaşlarım var. Ama aylık 400 lira sanırım abonelik ücreti.

Runna yapay zeka desteğiyle kişiye özel koşu antrenmanları veriyor. Kullanan ve tavsiye eden arkadaşlarım var. Ama aylık 400 lira sanırım abonelik ücreti.
Garmin antreman programı çok çok fazla hedefi olmayanlar için (benim gibi ) yeterli antreman programı sunuyor.

Garmin antreman programı çok çok fazla hedefi olmayanlar için (benim gibi ) yeterli antreman programı sunuyor.
Doğrudur herkesin tercihi farklı. Kullanan arkadaşların fazlaca hedefleri var ve uygulamayı etkin de kullanıyorlar. Şahsen ben de kendim için hiç gerek görmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
chatgptye sorsanız hazırlar bence istediğiniz programı

• Beğen
Tepkiler: sabrikilic
chatgptye sorsanız hazırlar bence istediğiniz programı
kesinlikle mevcut durumunuzu ve hedefinizi ve kendi sürüş rota ve saatlerinizi detaylı yazdığınızda. çok iyi programlar sunuyor

stravada segmentlere hedef süre koyabiliyoruz.
Örneğin 30dk tırmanış yaptığın bir segment için 28 dk hedef koyabilirsin.
sürüş sırasında bu hedefin neresinde olduğunu garmin ekrandan izleyebiliyorsun.

sorum şu.
bu rotada ilk kısım hafif eğim, sonra sert eğim var ise,
hedef olan süreyi buna göre mi ekrana veriyor.
yoksa toplam km yi hedef süreye bölüp, km başına süre üzerinden mi hesap yaparak ekranda gösteriyor.

kesinlikle mevcut durumunuzu ve hedefinizi ve kendi sürüş rota ve saatlerinizi detaylı yazdığınızda. çok iyi programlar sunuyor
Ben bikefit ayarlarımı, anteman gelişimimimle ilgili sohbet ediyorum daha yeni başladım bu sezon ama çok faydasını gördüm şahsen. Sele ayarımda ve lastik basınlarımda minik ayarlarla ergonomimde ve konforumda artışı daha ilk sürüşte hissettim. şimdi bir de sınırsız bellek geldim her detayı kaydediyorum, ayarlarımı fotoğraflarla vs.

Geri