Scudo Sports

Strava için hangi telefonu kulkanıyorsunuz?

@Sarper Tuncer
ayarlardan uygulama yüklenme yeri olarak hafıza kartı değil telefon hafızasını seçin (asus özelleştirilmiş ayarları)

• Beğen
Tepkiler: Sarper Tuncer
Scudo
Ben de Galaxy S4'te kullanıyorum. Samsung'larda Ayarlar -> Pil -> Uygulama optimizasyonu diye bir seçenek var. Ordan Strava'nın optimizasyonunu kapatırsanız daha randımanlı çalışır.

Bir tane 8000'lik power bank, bir tane ekstra bataryam var. Batarya tamamen bitip kapansa da, yeni bataryayı takar Strava'yı açarsanız kaldığı yerden devam ediyor. Kayda başladığınız ekranda sol üsttek ayar düğmesine basınca çıkan "Screen Display" kısmından "Keep Screen On" işaretli. Ekranı açık tutuyor, ama ışığını kısıyor. Bu şekilde kullanıyorum, harita görünümü ya da hız açık duruyor.

Bir de tavsiye vereyim, Android için (link) yükler ve kıyayolunu ana ekrana atarsanız, basar basmaz Strava kaydına başlıyor. Açıp kayda girmeyle bile uğraşmıyorsunuz.

@Mehmet Alay yahu bende aynı telefonu kulanıyorum,ama strava kayıdı yapmadığı için basit bir telefon arayışına girmişdim hocam nasıl kulanıyorusnuz yarıdmcı olurmsunuz bende çalışmıyor ki strava

@mutlu07 ben Strava nın iki uygulamasınıda yükledim telefona şimdiye kadar hiç sorun çıkartmadı

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@Mehmet Alay ya şaşırdım kaldım vala bende çalışmıyor felik felik sorun aradım vala nasıl yahu şaşdım kaldım ne yapmam lazım şimdi bir umut oldunuz bana vala

@mutlu07 htc aslında çalışması en sıkıntısız telefon ben hiçbir uygulamada ve oyunda sıkıntı yaşamadım ama bazen kasılma oluyor telefonda o zamanda fabrika ayarları na dönüyorum. Birde kullanmadığım uygulamarı devre dışı bırakıp telefon ve bütün uygulamaları son guncellemeri eksiksiz yüklüyorum

@gunes1001 Hocam ıphone de garanti gibi garanti var. Sıfırını verirler soğuktan dolayı tel bozulursa :)

Ben HTC one m7 kullanıyorum bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım :)

@gunes1001 vay be. Abim telini 3 gün çakma şarja taktı batarya yüzde 50 de 30 da falan direk kapanıyordu. Garantiye verdi telefonu sıfırladılar. Belki sen kötü bir elemana denk gelmişindir yada o iyiye gelmiştir

@birdost1arkadas apleye kafa atcam yakında. 10.2 de yükledik tam öldü alet. %30'da neyim ölüyo 6S. Korkudan 2 tane powerbank ile geziyorum

@gunes1001 Yerinizde olsam birdaha giderm biraz atar yapmak işe yarıyo tüketici hakalarına veririn falan gibi

iPhone 5s'te kullanıyordum şimdi Galaxy S5 ile kullanıyorum her ikisinde de sorunsuz.

Bu arada iPhone'da Samsung'a göre şarj sıkıntısı vardı ama uygulama çalışması açısından sorun yoktu.

Sıfırla derse kavga et hiç çekinme o kadar para veriyosun karşılıgını versinler bi zahmet

@birdost1arkadas zaten batarya ile önceden 2 kere konuştum dahada sıfırla derse kavga falan ederim

Merhaba,

Strava'ya bilgisayardan giriş yapıp rota planlayıcıya bakan oldu mu? Haritada bir gariplik var. Standart haritada bile İstanbul'da sokakları hatta bazı caddelerin bile isimlerini göstermiyor. Değişmiş ama çok kötü olmuş. Eski hali ile her yeri gösteriyordu.

Benden başka yaşayan ya da dikkat eden var mı?

meizu m3 note 4100 mah pil

Geri